Oplichters

Deze site zijn oplichters. Alle vrouwen die er op staan zijn fake. Als je betaald, komt er 1 vrouw die plotseling contact wil hebben. Daar ga je op in, maar er gebeurt niks. Dan doen ze omdat je dan 1 reactie hebt.
De zoekmachines werken niet. Je ziet ook bij het bladeren de vrouwen steeds weer terug komen alsof er veel opstaan. Ik heb me eens de moeite genomen, om iedereen mijn interesse te tonen, geen enkele reactie, dus alle dames zijn fake.
De site is een grote oplichters bende. Op een mail krijg je nooit antwoord.
De vrouwen die er op staan vindt je ook op sexmarkt, maar die vragen dan geld. Dus gewoon hoeren. Je krijgt elke dag een match gestuurd. Terwijl ik aangaf dat ik hetro ben kreeg ik steeds flikkers. Mailen hielp niet. Zal niet aangesloten zijn denk ik. De site is ook heel langzaam. Er staan ook vrouwen op die hun mail adres er op hebben staan, volgens de voorwaarden mag het niet. Maar er is niemand die er wat aan doet. Ook die vrouwen heb ik gemaild, ook die zijn fake.
Ene Jo Schreurs in Landgraaf, zou die de eigenaar zijn.
Tussen de vrouwen staan veel flikkers. Een mail er over sturen helpt niet. Ik heb erven voor rot gescholden. Geen reactie. Al zouden de mensen echt zijn. Het mailsysteem onderling is uitgeschakeld.

Ik had me voorgedaan als vrouw met een tweede account. als je dan alles invult en je gaat uiteindelijk naar de site, dan zie je geen mannen, alleen vrouwen. dat is al vreemd. Als je gaat zoeken, vind je geen man. Dus vrouwen komen nooit bij een man uit. dat is echte oplichterij en ik denk bij de wet verboden. dus ik denk dat ik maar eens opgelicht van de Tros ga inschakelen, want als die mensen denken dat ik me er voor schaam vergeet het maar.

Sterke punten
Ze zijn goed in het bedriegen. Perfecte oplichters.

Zwakke punten
Alles.

Bezoek 123sexmatch Reviews over 123sexmatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 123sexmatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden