Wat kun je doen op een date?

Wat kun je doen op een date?

Wat kun je doen op een date?

Je hebt een date, maar je weet nog niet wat je kan en of zal doen met de persoon. De heer zal toch wel wat indruk moeten maken op de vrouw, om haar te kunnen versieren. Dit is althans het eerste waar men aan denkt. In de praktijk is dat absoluut niet zo. Wat de man in zijn hoofd moet prenten, is dat hij de lover van de vrouw wilt worden en dat hij zich ernaartoe zal moeten gedragen. Het is van belang dat de man zichzelf is tijdens een date en dat hij het simpel houdt.

Indruk maken tijdens de date

“Wat moet ik doen met mijn date” is een vraag, die de meeste mannen bezig houdt wanneer het eenmaal zo ver is. Een fout die men vaak maakt, is om iets te gaan doen welke een date anders nooit zou doen. Een voorbeeld hiervan is een date uiteten brengen in een restaurant, waar men anders nooit heen zou gaan. De meeste mannen doen dit om indruk te maken op de vrouw. Echter versiert men een vrouw niet door indruk op haar te maken.

Het is dus niet verstandig om een restaurant te bezoeken met een date. Tenminste, niet op een eerste date. Wat doet men zoal op een vrije middag? De auto wassen? Vissen aan dat lekkere rustige kanaal? Een stukje wandelen in het park? Een sportief rondje fietsen? Lekker even een drankje doen op een zonnig terras? Verzin het maar. Een ieder heeft wel iets wat ze graag doen op een vrije middag. Een date meenemen tijdens het doen van een van deze normale bezigheden kan er wel voor zorgen dat men indruk maakt op de vrouw. Met indruk proberen te maken op een vrouw, laat men haar namelijk al weten dat ze de man heeft. En dat is nou net hetgeen ze niet wil weten als ze de man net pas leert kennen. Een vrouw wil uitdaging. Het gevoel hebben dat ze wat moet doen om de man te krijgen.

Een vrouw wil bij de man zijn om zijn persoon

Wat de man met zijn date gaat doen, maakt voor de vrouw niet uit. Bij haar gaat het erom, dat de man bij haar is. De man moet van dit gegeven gebruik maken. De man kan het best iets gaan doen, waar hij zich op zijn gemak voelt. Als de man zich op zijn gemak voelt, dan zal zijn date zich hoogstwaarschijnlijk ook op haar gemak voelen. Dit is waar het bij een date om gaat. Tijd met elkaar besteden op een manier die voor beiden prettig en ontspannen is.

Als de man tijdens de eerste date op een juiste manier een gesprek heeft gehad met de vrouw, dan weet hij ook wat haar interesses zijn en wat ze leuk vind te doen. Dit kan de man goed gebruiken voor een volgende date. Luisteren naar een vrouw maakt de vraag “Wat ga ik doen met een date?” een stuk eenvoudiger te beantwoorden. En niet alleen dat. Dat de man laat zien dat hij naar haar luistert, interesse in haar heeft en er vervolgens ook nog wat mee doet, daarmee scoort de man echt wel punten bij een vrouw.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden