Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Hoe u uw account op moet zeggen.

Dag Dirk,
Ook deze review is interessant. Helaas is het mij niet gelukt om op deze wijze mijn profiel van de website silver2date.nl te krijgen. Ook silver2date.nl is een oplichtersite.
De helpdesk functioneerde eenmalig na een klacht over moeizaam inloggen door mij een nieuw wachtwoord te mailen. Daarna niets meer.
Een site vol met nep-profielen van 'allemaal keurige mensen'. Inmiddels kan ik niet meer inloggen en zie ik mijn profiel gewoon staan......
waarschuwing aan senioren en geïnteresseerden:
silver2date.nl: niet doen silver2date.nl is een oplichterssite.
profielaanmaken een eitje, profiel verwijderen onmogelijk.
en dan te bedenken dat silver2date.nl via de 'vergelijker' van deze site, datingwebites.nl, als goed naar voren kwam. Is de 'vergelijker' ook van dezelfde oplichter?

Review: Heel veel sites van dezelfde eigenaar

Dag Dirk,
Fantastisch artikel over oplichtersites. Je mag silver2date.nl hier aan toevoegen.
Niet te geloven maar ook hier weer een zeer slecht werkende site NADAT ik mijn profiel had geplaatst. Inmiddels kan ik niet meer inloggen maar staat mijn profiel er nog steeds. Ook hier weer profielen met 'allemaal nette mensen' die niet bestaan.
De helpdesk reageert wel als je zegt dat je niet in kunt loggen door een nieuw wachtwoord te mailen maar als je om hulp vraagt voor het verwijderen van het profiel blijft het stil en wordt opnieuw inloggen onmogelijk gemaakt.
Dank voor je lijst, een goed idee en voeg er aan toe
SILVER2DATE.nl, jawel silver2date.nl: NIET DOEN MENSEN