Reviews van deze auteur

Zo nep als het maar zijn kan....

Review over SexInNederland.com

Op de één of andere manier kwam ik op de site van ene Kees (keesblog.nl)
Hij vertelt hier hoe gemakkelijk het is om een sexdate te scoren. Compleet met foto's van zijn veroveringen wil hij je laten geloven dat het echt kan.
Voor de gein even een accountje aangemaakt. En ja hoor, binnen de kortste keren krijg je mailtjes van mooie vrouwen. Met de gratis credits die je krijgt als je lid wordt, maar even terug gemaild. (je betaald hier dus voor elk verzonden bericht) Voor 10 euro credits bijgekocht en zelf eens een aantal dames aangeschreven. Je krijgt echt van iedereen een bericht terug naast de mailtjes die je nog eens krijgt van de vrouwen die je profiel hebben bezocht.
Maar helaas wat ik al vermoede, alle mailtjes die je terug krijgt bestaan uit max. 4 regels. Allemaal met dezelfde strekking en eindigend met een vraag, zodat je daar weer antwoord op kan geven. Je hebt dus al snel in de gaten dat het allemaal nep is.
Allemaal willen ze je eerst beter leren kennen en uiteraard alleen via de site. Het profiel wat je aanmaakt is erg mager en je kunt alleen maar je voorkeuren aanvinken.
Kortom, weer de zoveelste site die hartstikke fake is met de bedoeling om geld uit je zakken te trekken.
Het zal me niet verbazen als Kees zelf achter deze site zit en waarschijnlijk ook nog de mails beantwoord.....
Het verhaal van Kees is natuurlijk te mooi om waar te zijn. Sites zoals beschreven door Kees bestaan helaas niet en moeten mijn inziens nog geboren worden...

Sterke punten
Site zier er op zich wel netjes uit

Zwakke punten
Zoekfunctie is erg beperkt. Je kun bv. niet selecteren op provincie.
Profielen zijn allemaal nep

reacties: