Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Hackers op langswippen .nl

Ben het eens met Tim.
Kreeg toevallig net een email notificatie van een ontvangen bericht.
Natuurlijk weer een vrouw op zoek naar lekkere mannen haha.
Maar als je reageert willen ze je alleen maar beter leren kennen.
Als je ze erop aanspreekt ontkennen ze voor de website te werken. Reageren haast beledigd.
Het is allemaal zo doorzichtig.

Helaas trappen nieuwkomers altijd weer in deze truukjes en is het eerste tientje daar snel verdiend.
Jammer dat de ACM deze website niet uit de lucht geplukt heeft. Het is momenteel een stuk rustiger met fake datingwebsites.

Review: Welke review moet ik nou geloven?

Ja, je hebt fake review sites. Sexdating.reviews zal er daar ook 1 van zijn. Deze Datingwebsites/review site hier is wel echt. Alleen schrijven de oplichters hier ook maar die haal je er zo uit.

Er is een echte site die wel echt werkt, nl. Kinky.nl.
Daar staan wat advertenties van dames van lichte zeden op maar die zijn wel echt. Ben je bij een bezoekje wel een paar centen kwijt maar dat is allicht minder dan 1 jaar vol frustratie op die nepsites blijven hangen.

Review: verbannen

Paul,
Ik begrijp ongeveer wel wat je bedoeld maar het is lastig je verhaal te kunnen volgen.
Ook ik heb geen hoge pet op van dergelijke sites en de dames hebben nu eenmaal een bepaalde machtspositie. Zolang deze maar betalende mannen trekken worden de dames met rust gelaten. Het zou goed zijn je zinnen wat in te korten en gebruik te maken van tenminste hoofdletters, komma's en punten.
Get komt erg onderontwikkeld of nonchalant over als je daar al niet de moeite voor kunt nemen. (Dat is het nou met die sms-generatie; fatsoenlijk Nederlands spreken of schrijven kunnen ze niet meer. Dit slaat niet op jou; ik zie dat je verder je best hebt gedaan het overzichtelijk in te delen.)
Groet.