Reviews van deze auteur

Niet allemaal rommel op Flirtbericht.nl

Review over FlirtBericht

Ik ben zelf nogal achterdochtig mbt ALLE dating/flirt/sex/dinner dating site, 9 van de 10 ondernemers achter de schermen zitten er uitsluitend voor de eigen portemonnee, flirtbericht maakt daar geen uitzondering op.

Toch zit er soms ook een leuke kant aan, ik raakre in gesprek met een normaal schrijvende jongedame, om haar en mijn budget niet te veel extra te belasten bood ik haar aan om via gratis email of telefoon verder te praten en eventueel naar aanleiding daarvan een keer af te spreken.

Zij viel door de mand dor een reply te sturen via flirtbericht dat het allemaal een beetje snel ging etc, etc.
Ik heb daar verder niet meer op gereageerd tot ik van dezelfde dame ineens een mailtje ontving of ik iets te doen had, haar even in spanning gelaten en gisteren mailtje teruggestuurd met uitnoidiging, alsd het goed is heb ik straks dus een date met een van dfe meiden van Flirtbericht.nl ;)

Sterke punten
Goed getraind personeel, makkelijke toegang, anoniem

Zwakke punten
Duur, als zij per berichtje bijvoorbeeld 10 eurocent zouden vragen dan krijgen zij, in mijn opinie veel meer geld binnen en kunnen er uit de contacten leuke relaties ontstaan.

Als je voor pure sex gaat is een afspraak met een dame achter de ramen op dit moment echt goedkoper en je hebt de zekerheid tussen de lakens te belanden;)

reacties: