Reviews van deze auteur

behoorlijk nep

Review over FlirtBericht

Hard bewijs heb ik niet, maar wel een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat er achter de meeste profielen medewerkers zitten. Voor elck wat wilsch. Belangrijkste taak van de medewerkers is een dialoog aan te gaan wat dan ongeveer €1 per bericht kost; kassa! Uitnodiging om op een andere manier de flirt voort te zetten en wie weet... (bijvoorbeeld via email, een tijdelijk mailadres -Google- is zo aangemaakt en helemaal gratis) Daar wordt catagorisch niet op in gegaan.

Ze leren wel van deze commentaren overigens. De standaard zinnetjes werken niet, dus spreken ze je aan op wat je zelf eerst aan hen hebt gestuurd. Ze nemen echter niet de moeite even naar je profiel te kijken waardoor ze meteen door de mand vallen. Of in je bericht een foto meesturen die duidelijk in tegenspraak is met de foto die op je profiel staat is ook een goeie. Als ze dat niet door hebben is het dus nep. Leuk spelletje, get a life :)
Een andere goeie is je profiel verwijderen en dan onder een andere naam, met dezelfde foto en beschrijving, weer inschrijven (weer drie gratis credits). Je krijgt dan meteen van dezelfde dames weer een berichtje.

Als je inschrijft krijg je drie credits gratis, geen probleem dus om wat te proberen. Maar niet bijkopen hoor!

Sterke punten
Leuk tijdverdrijf voor als je werkloos bent :)

Zwakke punten
Tja, alles eigenlijk.

reacties: