Reviews van deze auteur

wat een *** site

Review over Dating 2000

Ik heb mij gisteren aangemeld bij dating2000. Het duurde een half uurtje voordat mijn profiel was goedgekeurd door de site. Helemaal geen problemen mee gehad, want dat is wel een goed punt dat ze eerst de profielen controleren. Vervolgens had ik contact met wat mensen, kwam een leuk persoon tegen en stuurde een vriendschaps verzoek. Ik keek nog even naar mijn profiel en dacht, oh dat wil ik even veranderen, ik wat wijzigingen ingebracht, en ja hoor.. ik kon weer wachten op een goedkeuring. Ondertussen duurde deze al een halve dag?Ik heb niets fouts aangegeven of raar taalgebruik gebruikt, gewoon een normale interesse punt ingevuld.. Vervolgens geeft de site aan dat mijn profiel geschorst is? Ik heb nog een paar keer mijn profiel proberen wat bij te werken, maar met tegenzin.. Ik kon nergens opkomen, mijn hele profiel was in de handen van dating2000.. Ik dacht, nou laat ik maar een nachtje slapen en dan kan ik er wel weer op, had tenslotte niets fout gedaan. Vervolgens was mijn profiel alsnog niet beschikbaar en UITEINDELIJK BESTOND MIJN PROFIEL NIET MEER EN KON IK ME HELEMAAL NIET MEER INLOGGEN. Ik dating2000 een boos mailtje sturen en verwachtte van hun dat ze mijn profiel zouden gaan verwijderen, ik weet dus nu niet of hij nog bestaat of wat ze ermee gedaan hebben, aangezien hij ' niet meer bestaat' en ik me niet meer kan inloggen. Wat een **** site en bedrijf. NOOIT DOEN + je krijgt totaal geen reactie op een mail of iets dergelijks, want alle mailtjes die ik stuur KOMEN NOOIT AAN. BEGIN HIER NIET AAN, DAT IS MIJN ADVIES! denk je eindelijk een leuk persoon te hebben ontmoet en die heeft je een bericht gestuurd, kan je niet meer op je profiel zonder enige reden.

Sterke punten
Geen 1, het is een drama

Zwakke punten
Bij elke wijziging kan je wachten op een goedkeuring. Je kan zonder enige reden niet meer op je profiel. Je profiel verdwijnt uit het niets en je weet niet waar je nu staat. Ze reageren niet op je email, heel onprofesioneel. GEWOON NIET DOEN!

reacties:

Review: Geen reactie van de klantenservice

Hallo, Ik heb precies hetzelfde gehad.. Ik vroeg me af, is er verder nog iets afgehandeld na de tijd bij jou? Bij mij namelijk helemaal niets meer.