Reviews van deze auteur

Totale willekeur

Review over Dating 2000

Om met anderen in contact te komen is deze site een mogelijkheid. Als je daarvoor de chat optie wil gebruiken stel je je bloot aan de totale willekeur van de administrators. Als die een rotdag hebben zorgen ze ervoor dat ze dat afreageren op bezoekers. Je hebt zomaar ineens een ban en naar een reden kan je fluiten.
Dit gebeurt ook zomaar ineens met de mensen waarmee je contact had. Vraag er vooral niet naar in de chat want dan 'klaag' je en loop je ook risico op een ban.
Daarnaast is de techniek die achter de site zit ook niet compleet. Er zitten knoppen op de pagina's, en zelfs hele formulieren, die niets doen.
Men is als de dood dat bezoekers weggaan van de site en dus is elke vorm van URL-vernoeming verboden. Daar tegenover staat de site wel vol met advertenties voor aziatische dames en Lexa.
De automatische censuur op de chat is ook vrij strak. Als iemand jarig is en je wilt 'Hoera' gebruiken dan wordt dat gesencureerd omdat er 'hoer' inzit.
( Een beetje bekendheid met reguliere expressies zou best handig zijn geweest )
Al in al denk ik dat je beter af bent op een andere site. Voor de eerlijkheid zouden de eigenaars NoordKoreaDating.nl moeten reserveren. Dan ben je duidelijk gewaarschuwd voor het totalitaire gedrag.

Even voor de goede orde, mijn tweede en laatste ban liep ik op door niet direct te doen wat een administrator me dacht te moeten commanderen. Mijn eerste, jaren geleden, voor het vragen naar waar een 'vriend' gebleven was.

Ik zou zeggen, zoek een andere site. Het is heel vervelend als je mensen leert kennen en door de willekeur van een administrator niet meer met ze kan praten.

Tip: Via SIDN kan je zien wie de domeinhouder is. Er zijn meerdere datingsites van dezelfde houder als dating2000.nl en die komen hier ook niet zo goed uit de bus.

Sterke punten
Er komen mensen, en dus zitten er ook leuke mensen tussen.

Zwakke punten
Technisch zwak
Advertentieplatform, vandaar gratis
Te weinig administrators en kennelijk geen karakterscreening op wie dat wordt.
Geen enkele mogelijkheid tot weerwoord bij een administrator-beslissing.
Verwijderd worden van de chat (okee, dat kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn, dus die optie moet er wel in ) betekend ook direct niet meer op de site kunnen. Dat lijkt mij wat kort door de bocht. ( en daar ben ik gezien andere reacties niet de enige in )
Mevrouw 'searching'. De chatdominatrix. Laat je niet door haar profiel bedotten, ze discussieerd niet en houdt ook niet van grapjes.

reacties:

Review: Totale willekeur

Lezen peter, lezen. Ik ben eraf getrapt omdat ik niet direct mevrouw Searchings bevelen opvolgde. Niet omdat ik hoofdletters of kwade taal gebruik.
Mevrouw 'heel prettig' searching kan in ieder geval aan haar manieren gaan werken. Maar fijn dat jij het leuk vindt. Ik waarschuw alle anderen echter voor de willekeur van vooral deze administrator.

Review: vind deze site 10 keer niks

Of je geeft administrator "searching" niet direct wat ze commandeerd. Dan ben je er ook zo af. Gewoon vragen kan kennelijk niet en als het 'r niet snel genoeg gaat gaat ze dreigen. Als je dan weggaat voor ze je een ban kan geven kom je de site niet meer op. Ook heel handig om te weten dus.
Want je bent wel afhankelijk van de willekeur van hetzelfde type mensen wat (vroeger) heel graag IRCop wil zijn.
Voorts is men paranoide over elke vorm van URLs in posts, maar de site staat wel vol met advertenties, vooral voor andere datingsites.