Reviews van deze auteur

tzvw...........echt diep triest

Review over Dating 2000

geen positief woord meer over voor dating 2000. jullie zijn zielig en ik schaam me inmiddels dat ik moderator ben geweest, ja ik heb super leuke contacten opgedaan en een geweldige man er aan overgehouden. maar dat heeft eigenlijk niks met de site te maken. die mensen had je ook op een andere site kunnen ontmoeten. angel een leuke meid en chatter ook al langer hotstuff en jackman en ga zo maar door het zijn er genoeg maar laat ik jullie iets zeggen ik denk dat ze van alle vaste chatters af willen. gewoon omdat het straks niet meer gratis is let maar op. ik heb twee keer gehad dat ik niet meer kon mailen. ik kreeg dan de melding u heeft u limiet bereikt.(welke limiet).en dan kon je op een link klikken om je abonnement te upgrade. en dan stonden er verschillende categorieën.Wij als vaste chatters hadden een gold memberschip en dat is normaal de duurste toch bij andere sites. dus waarschijnlijk bij hun ook. en als die oude chatters er allemaal af zijn dan kun je er geld voor vragen.ach sommige mensen verliezen hun doel uit het oog als ze eenzaam en zielig zijn. misschien heeft de beheerder van deze site daar ook last van en jaloezie is ook z'n factor waar je aparte dingen door doet. dus als je ziet dat mensen daar leuke contacten maken goede vrienden kunnen worden en jij steeds weer alleen achter je lappie zit. ja dan geef je mensen gewoon een ban das een stuk leuker denk ik. je weet het niet he. en ik wil het ook niet weten. ach jullie moeten maar zo denken er zijn genoeg leuke sites waar het wel gezellig is en waar je gezellig met mensen kunt kletsen ga daar naar toe en laat dating 2000 kapot vallen doen ze nog iets nuttigs. ik ben niet van het schelde en dat soort dingen maar echt wat een kutsite is dat geworden zeg. en als je daar admin van wil zijn ben je nog zieliger dan de beheerder die gewoon een zielig en raar persoon is.ik hoop dat jullie straks geen leden meer kunnen krijgen en dat jullie op andere sites net zo behandeld worden als dat jullie nu bij ons allemaal doen.

groetjes allemaal van gezelli( behalve dating 2000 admins en beheerder )

Sterke punten
die hebben ze al lang niet meer. een zielige site die spelen met de gevoelens van andere

Zwakke punten
te veel om op te noemen

triest

Review over Dating 2000

hoor ik van me vienden op dating 2000 waar ik dus niet meer op kan om dat ik geband ben. dat ze op de shout box geen gezelli meer kunnen type het woord is dan niet meer zichtbaar is dat niet te triest voor woorden. dan laat je je als moderator / admin/ bedenker van de site (rob/jack) dus echt enorm kennen hoor.
mijn nickname wordt vaak gebruikt als woord en dat kan niet meer. NOU.ROB IK DAAG JE UIT WAAROM MAG JE EEN NORMAAL EN NET WOORD NIET MEER TYPE OP JE SITE? GEZELLI OP DE VERBODEN SITE! ik vond het erg dat ik niet meer kon chatten met sommige mensen die ik dan niet op fb of msn of whats app heb. maar nu ben ik blij dat ik me niet kan ergeren tijdens het chatten aan de admins die gelijk kicken als je iemand noemt die geband is of aan een te triest voor woorden zijnde beheerder van de site. ik kan er nu alleen maar om lachen en hoop dat ze er gelukkig mee zijn.

Sterke punten
geen idee meer.

Zwakke punten
de beheerder en z'n team wat een zooitje is het nu!

toch eraf!

Review over Dating 2000

hahahaha nou ondanks dat ik me netjes gedraag en gewoon gezellig mee chat lig ik eraf. ik heb geen ban noemen ze dat dan me profiel is verwijderd. en dat allemaal omdat ik het niet eens ben met hoe hun doen.
iedereen mag zijn eigen mening hebben zo ook ik.
dus bij deze ik vind het nog steeds een mooie site en je kan er echt veel contacten op doen.
helaas wordt het beheerd door iemand die te snel op zijn teentjes getrapt is en niet bereid is toe te geven als hij fout zit.
nou rob je ziet maar ik heb het leuk gehad en ben gelukkig nu en je admins doen waarschijnlijk precies wat jij ze opdraagt bravo.ik meet niet met twee maten en ben blij dat ik dat ook niet hoef te doen. voor jou is hij hier als nog. je bent slim genoeg om hem te snappen


Als ik eerlijk ben, ben jij dat dan ook?
Als ik aardig ben, ben jij dat dan ook?
Als ik behulpzaam ben, ben jij dat dan ook?
Het antwoord is nee want het is niet voort wat hoort wat
Het moet uit jezelf komen. Heel diep van binnen anders is het niet echt!
Ik ben eerlijk en aardig en behulpzaam en nog zoveel meer. En toch 1 foutje en niemand ziet dat meer!
Ondanks alles blijf ik mezelf trouw en weet ik van wie ik het meeste hou! En dat is de persoon die ik kan aankijken in de spiegel! Kun jij dat ook?????

Sterke punten
nog steeds gratis en er komen best veel leuke mensen

Zwakke punten
nog steeds jammer van de beheerder en admins hoewel er vast ook goeie bij zijn maar dat mogen jullie zelf beoordelen lol

leuk maar!

Review over Dating 2000

het is een leuke site met veel mogelijkheden.ik heb me huidige maatje daar gevonden gelukkig voor dat ik een ban kreeg.mijn ban was terecht. ik was moderator op de chat en dat hebben ze ingetrokken prima maar had effe een bericht gestuurd waarom! gek is dat dat we als mensen behandeld willen worden en dat we enige uitleg verwachten.\r\nme eigen schuld dat me eisen zo hoog zijn. heb hier een tijdje zitten lezen en ja positief zijn de reacties niet echt maar waarom zou je deze pagina opzoeken als je positief bent dan zit je waarschijnlijk te chatten op de datingsite.\r\nik was er erg veel en vaak en heb het als heel leuk ervaren. jammer van de mensen die nu bans uitdelen gewoon omdat ze dat kunnen het is echt niet altijd nodig soms volstaat een waarschuwing. veel succes met de site dat zullen jullie nodig hebben als ik dit allemaal lees.\r\ngroetjes een ex chatter die het leuk heeft gehad\r\n

Sterke punten
het is gezellig en netjes zeker houden zo.

Zwakke punten
jammer van de communicatie stoornis die er is als het om bans gaat. en iets meer waarschuwen en minder bannen wil helpen.

reacties:

Review: Dating2000 Erg goed !

Jammer dat je absoluut niet geloofwaardig bent want tenzij je in een internet caf? of op je werk gereageerd hebt staan er erg veel reacties op je ip adres en allemaal ondereen andere naam blijft een raar geheel zo h?

Review: leuk maar!

en voor jullie twee dames het zal best dat boontje om zijn loontje komt maar of ik dat ben moet je je toch afvragen .ik ben gelukkig nu en dat moeten jullie nog maar afwachten ik heb naar goed geweten gehandeld omdat jullie de regels overtraden en er zijn mensen om minder geband lees hier op de site maar effe verder. maar weet je jullie hebben jullie mening en ik de mijne. en ondanks dat jullie een ban van mij hadden wat overigens maar 24 uur is hoor. wens ik jullie het allerbeste. en dat ik nog p de site aan het chatten was alleen omdat ze geen gezichts verlies wilden leiden. dus voor jullie succes op dating 2000 of dating axa jullie hoeven niet bang te zijn dat je mij nog tegen komt want ik heb vast een ip ban om te voorkomen .dat ik een nieuw profiel aanmaak whahahhahahahahahhah fijne chat allemaal