Reviews van deze auteur

alle sites hetzelfde

Review over e-Matching

Na 2-3 jaar verschillende datingsites geprobeerd te hebben tot de conclusie gekomen dat het rendement ook op Ematching erg laag is om uberhaupt een date te regelen. Op elke site kom je dezelfde types tegen. Meestal krijg je niet eens antwoord op een berichtje dat je naar iemand stuurt. De vrouwen zien er vaak redelijk uit, maar hoe ze dan vervolgens over zichzelf schrijven.... Pfff, daar zakt mijn broek dan echt van af. Allemaal hebben ze verre reizen gemaakt naar Costa Rica, Australie of Honduras etc. Ze werken allemaal als consultant, therapeut, of een andere vage omschrijving. Ze zijn allemaal erg tevreden over zichzelf. Teksten als: Elke zondag morgen op de fiets zingend over de grachten fietsen, Tot de conclusie gekomen dat Amsterdam mijn stad is, Wijntjes drinken op een zonnig terras etc etc...
Zelf zie ik er aardig uit en heb een goede baan, ik denk dat mijn profiel er best aardig uitzag. Misschien dat ik wel te nuchter ben voor deze manier van daten.... Ik zou zeggen ga gewoon een drankje drinken of een hapje eten in de stad, dan heb je meer kans op een leuke ontmoeting.

Sterke punten
Heb ik niet kunnen ontdekken.

Zwakke punten
Het is dezelfde vijver als alle andere datingsites waar je uit het vissen bent. Veel vrouwen schrijven zich bij 2-3 dating sites in. Verder mag je niet te kritisch schrijven over je date ervaringen via Ematching, dan wordt je profiel direct geblokkeerd.

reacties: