Reviews van deze auteur

peperdure bemiddelaar

Review over Partner selectie

Ik heb 2 jaar geleden150 euro betaald en ik heb niet één reactie gehad. Nu verzinnen ze iets nieuws en moet je om profielen te kunnen lezen, naast dat normale lidmaatschap,6 euro per profiel betalen. Als je alles bij elkaar optelt ben je heel veel geld kwijt als je bemiddeld wil worden. Wat de heer de Korf schrijft, dat het een goedkope bemiddelaar is, ben ik het absoluut niet mee eens.

Sterke punten
heb ik niet ervaren

Zwakke punten
duur en geen mogelijkheden om profielen te lezen. Geen persoonlijk contact als je een lidmaatschap afsluit, alleen als je geld op tafel legt word je verder geholpen.

leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten

Review over Knuz

Gisteren ben ik lid geworden op Knuz. Ooit was ik daar al eerder lid. Het ziet er allemaal heel verzorgd uit. De eerste reacties heb ik al binnen en een contact is inmiddels gelegd. Ondanks dat het een gratis site is die al jaren bestaat zijn de kansen op de site om iemand te ontmoeten, zeker net zo groot als op de betaalsites. Ooit heb ik een klacht ingediend over een spammer en hij werd er onmiddellijk afgehaald. Ook een bij nader inzien onbetrouwbaar lid werd verwijderd nadat ik mijn ervaring had geschreven. Ik heb weer goede hoop om op deze site een leuk iemand te vinden zonder dat het 25-30 euro per maand kost.

Sterke punten
duidelijke lay out en zoekfuncties. Er is een mogelijkheid om een fotomatch te maken en aan te geven met wie je wel of niet contact zou willen maken. Ook is er een chat waar gisterenavond 40 leden aan het chatten waren.

Gratis

Profiel kun je omhoog zetten door een berichtje te smsen dat 1.10 euro kost

Prima site om mee te werken

Zwakke punten
Helaas kun je niet op leeftijd zoeken wie er op dat moment online zijn. Kijk je wie er online zijn dan krijg je mannen en vrouwen van alle leeftijden door elkaar.

Verder geen zwakke punten

duur lidmaatschap

Review over Partner selectie

Ik heb keurig informatie gekregen over de site. Echter als je persoonlijk gematched wil worden kost dat per screening 395 euro. Dus je eigen screening en dat van een potentiele kandidaat. Ook komen er advertentiekosten bij in een willekeurig dagblad. Ik ben lid geworden voor 1 jaar maar wat ik krijg zijn afwijzingen. Wel heel veel vrouwen maar nauwelijks mannen.
Mevrouw heeft erop gewezen dat het geen datingsite is. Wat ze daar mee bedoelt weet ik niet. Is het teveel werk om steeds de potentiele kandidaten aan te schrijven. Om meer kans van slagen te hebben is zo'n normaal lidmaatschap van bijna 150 euro geen optie.

Het is maar de vraag dat als je iemand laat screnen voor 395 euro dat ook een klikkende match wordt. Zo nee dan ben je wel je 395 euro kwijt. En weer op naar de volgende kandidaat á? 395.

Tel ik alles bij elkaar op dan ben je 2000 euro kwijt voor je misschien een klikkende match heb.

Sterke punten
Persoonlijke bemiddeling tegen een hoog prijskaartje

Zwakke punten
te weinig actie en geen datingsite
Op de site staan lijsten met kandidaten die nergens op de site te vinden zijn.
veel vrouwen van middelbare leeftijd
nauwelijks mannelijke kandidaten
hoge kosten bij persoonlijke matching
lidmaatschap 150 euro per jaar met nauwelijks bemiddeling (te veel werk bij een normaal lidmaatschap?)

reacties:

Review: Site op sterven na dood?

Ik sta nu 3 maanden ingeschreven bij deze site en heb zegge en schrijven 2 reacties gekregen. Wel vind ik het een betrouwbare site met serieuze webmasters. Helaas zal mijn leeftijd (63 jaar) een rol spelen bij het vinden van een leuk iemand. Jammer.

Review: Site op sterven na dood?

ook op ematching ben ik 3 maanden lid geweest en niet één enkele reactie ondanks dat ik er leuk uitzie. Ik ben 63 jaar en dat schijnt een groep te zijn die niet interessant is. Ondanks mijn HBO opleiding kom ik niet aan de bak. Ook niet bij een relatiebemiddelingsbureau. Triest maar waar. Acceptatie is het enige wat mij heeft doen besluiten te stoppen met datingsites.