Reviews van deze auteur

Lid geweest in 2010, prima bevallen

Review over Dating 2000

Ik heb me in aug 2010 aangemeld als lid, leuke contacten gelegd, mailen en profielen bekijken was geen probleem. Heb een tijdje gemaild met een superleuke man, een date gemaakt in sept 2010 en sindsdien zijn wij een stel, ik viel als een blok voor hem en ben helemaal happy! (H) Dus het kán wel!
Wel had het wel wat voeten in aarde om mijn profiel te laten verwijderen, daar ging toch nog bijna een week overheen. Bij mijn vriend duurde het nog langer, na 5 verzoeken verstuurd te hebben, heeft hij een aanpassing in zijn profiel gemaakt door te melden dat ze (de beheerders van de website) zijn profiel weigerden te verwijderen. En toen ging het ineens wel heel snel. Ik raad niet specifiek deze site aan voor anderen, wil alleen aangeven dat een leuke partner vinden via internet zeker wel kan!

Sterke punten
Goed toegankelijke site
Makkelijk om een profiel te maken
Makkelijk om andere profielen te bekijken
Pluspunt is zeker dat je fotootjes met een code kunt verbergen en dat je die code zelf kunt geven aan degenen die je die fotootjes wilt laten zien.
GRATIS!!

Zwakke punten
Trage verwerking mbt verwijderen profiel (tenminste in 2010, misschien is dit al veranderd?), dit zou opgelost kunnen worden door mensen zelf de mogelijkheid te bieden een profiel actief of non-actief te kunnen laten zetten. Wat de reden is dat je via de beheerders je profiel pas kunt laten verwijderen, weet ik niet. Op andere sites kun je zelf makkelijk een profiel de-activeren of verwijderen.

reacties: