Reviews van deze auteur

Ok!

Review over e-Matching

Heb al veel ervaring met e-matching en erg positief. Heel anders dan RP, dus veel echt serieuze zoekenden en de vrouwen worden niet helemaal platgebombardeerd met mailtjes van honderden mannen per dag zodat je als man echt kansen hebt.

Ik krijg van ongeveer 50-75% van de vrouwen die ik een mailtje stuur een serieuze reactie terug, dus vrouwen die echt geinteresseerd zijn. Nu heb ik ook veel werk gemaakt van mijn profiel, leuke foto etc. Belangrijk is ook dat je het realistisch houdt, heb ik geleerd; Dus zoek een dame van ongeveer je eigen leeftijd, niet meer dan 5 jaar jonger, met ongeveer dezelfde interesses en vooral bij je in de buurt.

Lange mailwisselingen gehad en meerdere dates, en sommige vrouwen 3x ontmoet... Tot zover positief dus, maar wat mij opvalt is dat de eisen van de dames vanaf de 2e date hevig de hoogte in gaan; Vooral bij 3e dates is het op eieren lopen... Je mag dan beslist niets verkeerds meer zeggen of zelfs ook maar de verkeerde schoenveters in je schoenen hebben...
Vrouwen zijn zich dan voortdurend duidelijk aan het afvragen:
- Is dit mijn prins op het witte paard?
- Is dit degenen met wie ik mijn leven ga delen?
- Is dit de vader van mijn toekomstige kinderen?
- Voel ik me verliefd?
- Is dit de beste man op deze aarde die ik kan krijgen?
etc. etc.

En daar gaat het altijd mis met datingsites; Dat geforceerde. En de vrouwen hebben het voortdurend voor het zeggen; Voor een vrouw staan immers, zowel op datingsites als in het echte leven, altijd duizenden andere mannen in de rij te dringen, dus vrouwen kunnen het zich met gemak permitteren om de allerhoogste eisen te stellen.

En zo heb ik het dus al een keer of vijf meegemaakt dat ik een megaklik had, maar dan ook echt megakliks, van het niveau "this is it". Maar dan zegt zo'n vrouw in eens: "Het gevoel is er niet". Als ik dan verbaasd doorvraag dan blijkt dat de vrouwen serieus op zoek zijn naar "liefde op het eerste gezicht".
Tsja... liefde op het eerste gezicht, het schijnt te bestaan... Maar om daar nu serieus naar op zoek te zijn op een datingsite vind ik dus echt naïef.

Vrouwen kijken altijd naar wat er NIET is ipv wat er WEL is. Het MOET liefde op het eerste gezicht zijn en niets anders, ze willen het niet laten groeien, je beter leren kennen.
Ik blijf er dus bij dat een datingsite een soort karikatuur is van de werkelijkheid... Ik vermoed dat het kán werken, maar dan alleen als je een vrouw hebt aan de andere kant van het draadje die er net zoveel in wil investeren als jijzelf... Ik denk dat die vrouw bestaat, maar je moet wel veel geduld hebben.

Sterke punten
Serieuze site. Redelijke prijs.

Zwakke punten
E-Matching heeft nog steeds dezelfde houterige vormgeving als van 1998... Vergeleken bij RP is E-Matching lachwekkend beperkt, zowel qua vormgeving als qua mogelijkheden: Kan niet zien wie online is, niet zien wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd etc.

Maar E-Matching nodigt veel meer uit tot het hebben van serieuze conversaties omdat de tekstinvoerbalk veel groter is dan van RP, daardoor ga je meer typen.

Ook positief: Je kunt je exacte lengte opgeven. Dat is bij RP anders, ben je bijv. 1.77 dan moet je bij RP kiezen voor "1.75-1.80" - Als je dan met een meisje mailt dat ook "1.75-1.80" als lengte heeft opgegeven dan kan het dus zo zijn dat dat meisje 1.79 lang is en dan heb je als kleinere man meteen een probleem! Vrouwen willen altijd een grotere vent.

reacties: