Reviews van deze auteur

Plezier

Review over Knuz

Via een omweg op Knuz terecht gekomen en ben er helemaal happy mee. Vind de service heel goed, word goed en snel gereageerd op je vragen en of meldingen. Ook wordt er veel georganiseeerd door Knuz zelf (singleparty's)maar ook door diverse leden (groepsuitjes naar de efteling, bowlen, samen stappen, etc.). De chat is een uitkomst om met meerderen tegelijk in een ongedwongen sfeer met elkaar te kletsen en als je prive met iemand wilt is daar ook alle ruimte voor. De manieren waarop je kunt browsen door de diverse profielen zijn mooi in elkaar gezet en het navigeren door de site zelf werkt ook heerlijk duidelijk. Knuzteam... mijn two thumbs up voor jullie!!
Ben heel erg blij met de mensen die ik heb mogen leren kennen via jullie site en die ware jacob komt ook nog wel een keer voorbijschuiven!

Sterke punten
Duidelijke site, snelle service, uitgebreide mogelijkheden wat betreft de profielen, leuke chat, en zie boven.

Zwakke punten
Eigenlijk geen.

Dating2000

Review over Dating 2000

Op zich een leuke site met een chat zodat je anderen wat beter kunt leren kennen alleen jammer dat ze vriendschappen niet zo waarderen en je er zonder pardon een IP ban geven met een tegenstrijdig emailtje dat de chat er niet is om bekenden en vrienden te treffen maar voor leden die elkaar beter willen leren kennen. Je contacten ben je meteen kwijt, want je kunt niet meer bij je inbox om emails uit te wisselen ofzo. Mensen die na mijn ban vroegen waarom werden er ook meteen afgeknikkerd, discussies zijn niet mogelijk met de admins. Beetje vreemde manier om met je leden om te gaan, maar zo las ik er al een paar meer hier tussen de reviews die hetzelfde hebben meegemaakt.

Sterke punten
De chat en het is gratis

Zwakke punten
Geen goede interactie tussen de admins en leden, klachten en/of reacties worden of niet behandeld, of je krijgt de mededeling dat er geen discussie over mogelijk is.

reacties: