Reviews van deze auteur

LEXA oplichters trap er niet in

Review over Lexa

:@

ik heb een eenmalige goedkeuring gegeven voor 1 maand membership. nu blijkt dat er per maand van mijn creditcard wordt geïncasseerd. ik heb op 12 april reeds contact opgenomen per mail dat ik de betalingen niet goedkeur en stopgezet wil hebben maar Lexa blijft incasseren.
Waarom stellen jullie mensen voor om 1 maand lidmaatschap te nemen, als je helemaal onderin een geniepig hokje zet waarbij mensen zelf erg goed moeten kijken omdat ze zonder dat ze aangegeven langer dan 1 maand te willen proberen automatisch belast worden door LEXA? Ik ga in elk geval bij mijn creditcard maatschappij aangegeven dat ik het geld retour wil, ik zou het buitengewoon op prijs stellen als LEXA het fatsoen heeft om het zelf over te maken. Als u in u emails kijkt zult u zien dat ik reeds vele malen getracht heb om e.a. stop te zetten. Alleen is er niemand bij jullie wakker....... Graag uw reactie


Deze mail naar lexa gezonden, reactie= lees de algemene voorwaarden. Bij lexa bestaat er niet zoiets als menbership voor 1 maand je zit er direct aan vast. Niet reageren /opzeggen en kassa voor lexa.
Dit is dus de omgekeerde wereld. Melden dat iemand 1 maand member kan worden en dan vervolgens incasseren omdat niemand alle algemene voorwaarden leest. Althans van de 100 zullen het er misschien 2 zijn.
Kortom oplichting.

Ga naar relatieplanet. Kwalitatief stukken beter, overzichtelijker en niet dit soort misbruik van je creditcard.

Sterke punten
Geen,

Zwakke punten
allemaal bagger wat er op staat. Je stelt zoekcriteria in en krijgt mails met voorstellen voor kleuters of franse mannen van 46 (ik en 20 :-)

Je komt er niet af

reacties:

Review: LEXA oplichters trap er niet in

tip, stop met lexa, ga naar RP. En ja de ware match kun je op internet tegenkomen, Op Rp gestaan ongeveer 3 mnd. Ga nu met mijn nieuwe RP vriend op vakantie.......