Reviews van deze auteur

Lexa keuringsdienst van waren

Review over Lexa

Hallo!
Ik heb drie maanden een profiel op Lexa gehad. Ik vond het verschrikkelijk dat je na lid te zijn geworden een full member ship moest aanvragen, want anders kun je niet zomaar reageren op een profiel. Je kan inderdaad zien wie er online is, maar dat is ook hartstikke nep, want als je een uitgebreid pakket hebt, kun je undercover op andere priofielen kijken zonder een spoortje achter te laten en weet niemand dat jij online bent of hun pagina hebt bezocht. Weet zeker dat de meeste mannen mij op deze manier ook hebben bespied en aangesproken. Zag namelijk niet dat ze mijn pagina hadden bezocht, terwijl ik wel berichtjes van ze kreeg. Op zich niet erg dat deze mogelijkheid bestaat, maar waarom zoveel geld ervoor betalen per maand???

Buiten het feit om dat een account bij Lexa duur is, denk ik dat het fenomeen datingsite niet bij mij past. Op zich heb ik door lexa een paar leuke mannen leren kennen, maar niet meer dan dat. Via chat en later via telefoon kun je veel over iemand te weten komen, maar net niet die dingen die je eerste indruk kunnen maken of kraken. Als je echt een leuke partner eraan wilt overhouden ben je genoodzaakt om heel actief deel te gaan nemen aan het digitale datingavontuur; veel mannen aanspreken, msn-en tot je er dood bij neervalt, later telefoonnummers uitwisselen, smsen, bellen en dan uiteindelijk afspreken om te daten. Sommigen maken hier een hele sport van en hebben er een fulltime baan aan. Want zo snel en makkelijk kun je je mee laten slepen in die wirwar. Ik heb het 1 maand volgehouden, daarna was ik doodmoe van al die oppervlakkigheid. De dates die ik heb gehad waren erg leuk, maar niet meer dan dat. Vaak ging het hen om sex of om zoveel mogelijk vrouwen te ontmoeten om over hun ex heen te komen. Of er was simpelweg geen fysieke aantrekkingskracht.

Ik had mn buik vol van al die internetdates en contacten. Ontmoet liever iemand in levende lijven en anders maar niet. En ik moet zeggen, sinds ik mijn profiel heb verwijderd voel ik me een stuk beter. Niet 's avonds na mn werk meteen die stomme computer aan om te kijken of er berichtjes zijn. Geen aanvallen meer op je msn inbox als je online gaat en smoesjes om maar niet met al die mannen tegelijk te hoeven chatten. Niet eerst je kostbare tijd te hoeven besteden aan het proberen te achterhalen of deze man het nu echt wel goed bedoeld of alleen maar op sex uit is. Eigenlijk stap je door het activeren van een account op een datingsite een compleet andere wereld binnen met al zijn gebruiksaanwijzingen en regels. Maar ik ben wel op ontdekkinstocht geweest, alleen is het helemaal niets voor mij.

Sterke punten
* gemakkelijk en snel nieuwe mensen leren kennen, maar deze vluchtigheid is wel maar schijn, dus stel er niet teveel van voor ;)

* Ik had per ongeluk twee keer betaald voor 1 maand abonnement en na een mailtje via de contactsite, kreeg ik keurig een berichtje terug waarop ze mijn geld terug hebben gestort. Ik kan me dus niet vinden in het commentaar dat ze zo moeilijk te bereiken zijn. Ze hebben dit prima afgehandeld.

Zwakke punten
Zie in mijn tekstje hierboven, spreekt voor zich: het is zoooooooooo'n nepperij dat je zoveel geld moet betalen om van alle gemakken gebruik te kunnen maken.

reacties: