FAKE site maar Gouden tip : mannen schrijf je in als dames dan is het gratis

FAKE site maar Gouden tip : mannen schrijf je in als dames dan is het gratis

Eerst ingeschreven, dan veel berichtjes gekregen, dan betalend gemaakt. En wat blijkt : geen enkele dame ? waarvan ik een bericht gekregen had, reageert op een bericht van mij. Heb een test gedaan : Met een andere e-mail adres ingeschreven, NIET BETALEND, geen foto's, onaantrekkelijk profiel, nauwelijks online, en wat blijkt direct hoop berichtjes, en knipoogjes. 3 Maand later nog eens hetzelfde gedaan met een ander e-mail adres, en wat blijkt , terug dezelfde hoop berichtjes, enz .... van dames !!!. en op mijn betalend profiel, 1 bericht, site is voor 75 % FAKE.

Dus mannen : SCHRIJF JE IN ALS DAMES DAN IS HET GRATIS EN IS DE SITE NAAR DE KLOTE

Sterke punten
voor de mannen geen

Zwakke punten
Lang wachten op reactie
Fake-dames

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

5 reacties

Wegblijven is nog beter.

Je moet GEEN nep profiel als dame aanmaken, dan hoeven de beheerders dit niet te doen. Dat werkt juist averechts en lokt alleen maar gedupeerde mannen. Dus maak nooit vrouwenprofielen aan. Dirk heeft gelijk, gewoon wegblijven, das beste.

Victoria Milan is een site die je bedriegt. De enige site waar wel iets van klopt is second love, alleen zitten daar weinig vrouwen op ( ze hebben in elk geval de teller eraf gehaald en dat spreekt boekdelen maar je kunt ze gewoon handmatig natellen door de pagina's door te scrollen. De enige die overblijft en enigzins de moeite is is secretflirt,dating. Daar ook geen nepvrouwen..maar zijn er wel echt veel meer daar, oewel de dames mijn smaak daar lang niet allemaal zijn. Eisen stellen en ze willen vermaakt worden..Maar goed..als je zin hebt om je best te doen ergens voor .... Ik ben er net uitgeschreven en in de uitschrijf bevestigings mail van vandaag staat verzoek om een review te schrijven voor ze met het adres van deze reviewsite erin. helaas...ik schrijf geen reviews

Als single hetero man blijf je best op alle datingsites weg,het wordt toch niets.

Urbanis heeft helemaal gelijk zijn advies zouden de meeste mannen beter kunnen opvolgen scheelt een hoop ergenis en tijd !

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Victoria Milan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden