Geweldig!

Heb nog nergens voor hoeven te betalen, ook niet voor een berichtje sturen. Genoeg mannen met goede foto's, ook 'geblokeerde' foto's zodat je eerst aan die man toestemming moet vragen of je die foto('s) mag zien.
Werkt erg fijn allemaal!

Sterke punten
Discreet, duidelijk, gratis, veel getrouwde mensen

Zwakke punten
/

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

4 reacties

Reinolda je kan alleen maar van de organisatie zijn want je kan niets gratis op deze site. Dus denk dat je reclame aan het maken bent voor Victoria Milan.

Heej Sjaak, ik ben niet van die site hoor :-). Ik heb t even nagevraagd, mannen betalen en vrouwen hoeven niks te betalen. Omdat er minder vrouwen zijn. Mannen hebben over t algemeen meer behoefte aan sex en vrouwen vinden t fijn om meer aandacht te krijgen. Dus helaas dat je een man bent Sjaak, want dan kan je dokken als je je op de site aanmeld ;-). Groetjes

Reinolda zoals al eerder gemeld je kletst uit je nek, vrouwen betalen net zo hard bij Victoria Milan. Heb een vrouw gesproken die lid is dus leg dan even uit hoe jij als vrouw niet hoeft te betalen. Klinkt geloofwaardiger dan alles wat je nu schrijft.

Heej Sjaak,

ik weet echt niet hoe het kan, maar ik betaal echt niks. Ik ben PREMIUM-lid, maar heb nog geen cent hoeven te betalen. Ik heb het aan een man daar gevraagd en die zegt dat hij 40 euro per maand betaald en dat vrouwen gratis zijn. Ik zal een mailtje sturen naar die organisatie hoe het zit.

Groetjes!

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Victoria Milan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden