Probleemvrouwen

Probleemvrouwen

Laatst had ik via Tinder een vrouw ontmoet, hoog opgeleid, goede baan en had een goed voorkomen. Ze was 40+ en had een (onvervulde) kinderwens. In een eerdere review (40+ en kinderwens) heb ik al het nodige geschreven over de risico's die je hebt met vrouwen op middelbare leeftijd met een onvervulde kinderwens maar die wel vruchtbaar zijn. En deze paste precies in het plaatje. Maar het bleek nog erger... Na de nodige gesprekken kwamen er een aantal zaken naar voren die indicatief zijn voor probleemvrouwen:

1) conflicten binnen familie; een familielid werkte ook in de zorg en zij had een issue wat binnen het vakgebied was van haar zus. Maar zij klopte niet bij haar zus aan om er naar te kijken. Ik vond dat vreemd en vroeg waarom. Bleek dat zij en haar zus niet een goede verstandhouding hadden
2) conflicten op het werk; zowel met haar leidinggevend manager als met het personeel dat zij moest aansturen. Op het moment van daten was zij niet aan het werk omdat het daar misgelopen was
3)Geen zelfreflectie; volgens haar zou ik geen 'arm om haar schouder' kunnen zijn. Maar alle initiatieven moesten van mij komen en toen ik een fysieke toenadering maakte stond ze er als een emotieloos fossiel bij. Naderhand vertelde ze me dat ze denkt dat ze autistisch is, zou kunnen natuurlijk. Ze overwoog ook een zaaddonor te zoeken want 2018 moest het jaar worden om zwanger te geraken. Echter prive is het nog een puinhoop, waarom ga je niet eerst die problemen oplossen? Totaal geen zelfreflectie
4) Niemand voldoet; op tinder had ze naar zeggen een paar honderd matches en ook daar buiten zal ze wel volop benaderd worden. Maar geen van deze mannen is kennelijk goed genoeg. Nu zit ze nog steeds kinderloos in haar eigen huis en kan ze alvast katten gaan uitzoeken. Dat doe je dus mooi jezelf aan.
5) Geeft zelf aan dat ze 'moeilijk is'. Dat is een eerlijke uitspraak van haar. Een dergelijke uitspraak volgt dan wel als je goed doorvraagt naar haar relationele verleden / waarom het niet gelukt is. Op het moment dat een vrouw zelf al toegeeft dat ze moeilijk is dan weet je 100% zeker dat het een conflictvrouw is. Jouw relatie met zo'n vrouw wordt een continue 'op eieren lopen', continue je afvragen hoe ze ergens op zal reageren, continue alles wikken en wegen, doodvermoeiend dus. En waarschijnlijk is ze dan vroeg of laat ontevreden en trekt ze de stekker eruit (waarschijnlijk nadat ze een kind op de wereld heeft gezet)

Wanneer er een ding is dan kun je nog denken dat zoiets kan gebeuren. Er zijn immers wel meer mensen die bijv. een conflict met een familielid hebben. Maar het gaat om de optelsom van diverse zaken. Ik ben blij dat ik de diners niet heb betaald; de rekeningen hebben we gesplitst. Voor mij was dit de zoveelste vrouw waarbij gaandeweg bleek dat er dingen niet klopten. Datingsites en Tinder staan bol van dit soort vrouwen. de kans dat je een normale vrouw tegenkomt die spoort is uitermate gering. Er is een voordeel aan Tinder en datingsites en dat is dat vrouwen, ondanks dat ze roepen dat dat niet zo is, ook seks willen. Voor een pump&dump kun je dus terecht bij dit soort sites. Meer dan dat moet je gewoon niet willen.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

4 reacties

Deze review is op waarheid geschreven , bvb was laatst kort even op Badoo & Twoo sinds een jaar of drie , de dames daar zijn eigenlijk in die tussentijd niet weggeweest , dezelfde foto's , alleen nog meer eisen en als je dan in contact komt , zeg als !!! dan zijn zij niet anders dan vaag of zo vreemd , was dan ook een geestelijke bevrijding nadat ik mijzelf weer had uitgeschreven !

Mijn vrienden kwamen er al in de jaren negentig van de vorige eeuw dat gescheiden vrouwen altijd probleem gevallen zijn.
Volgens mij zijn de vrouwen met hoge eisen gescheiden vrouwen. Zij hebben een negatieve beeld over mannen en vooroordelen vanwege de scheiding.
Vrouwen met een hoge opleiding en zonder relatie en niet gescheiden hebben ook hoge eisen, maar zijn geen probleem gevallen.

Als je nog jong bent hebben de meiden geen hoge eisen en geen vooroordelen. Het beste is om voor je 25e een relatie vinden in je vriendenkring, school of sport.
Na je 25e wordt het lastig.

De vrouw die ik had ontmoet was volgens mij weliswaar nooit getrouwd (slechts een formaliteit) geweest, maar was wel degelijk een probleemgeval. Is de vrouw jong en heel sexy dan zijn veel mannen bereid problemen te accepteren omdat er nog wat tegenover staat. Naarmate de schoonheid en het libido vervalt komt het steeds meer op karakter aan. Dit soort probleemvrouwen kunnen daarom op een gegeven moment alleen nog maar katten krijgen. Dan heb je een 'crazy cat woman'.

Ik denk ook dat vrouwen naarmate ze ouder worden en novg steeds alleen zijn problemen hebben.
Een op de drie huwelijken eindigen in een scheiding. Ik vind dat wel erg veel. Vier van mijn vijf zusters hebben een goede relatie. Ze stellen geen hoge eisen en hebben geen problemen.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden