oplichting !

het is werkelijk ongelovelijk dat het mogelijk is dat er tientallen zoniet honderden sites zonder problemen bijna openlijk de boel mogen flessen en goedgelovige klanten op deze wijze vele euro's uit hun zak troggelen zonder daarvoor een tegenprestatie te leveren. Ook hiervoor zou naar mijn mening een soort autoriteit moeten zijn die de boel in de gaten houdt, en sites verbiedt. Als ze onschuldige sites als piratebay en limewire kunnen verbieden, moeten ze dit ook kunnen verbieden. Neem nu Temptation dating,
er staat gewoon met naam en toenaam een directeur vermeld op de site. Een of andere duitse oude.... die openlijk met deze oplichting weg komt en ergens in een hangmatje tussen twee palmen hangt. Haha, die heeft het beter bekeken. En zolang een overheid hier niets aan kan doen blijkbaar, voel ik me stom dat ik hard moet werken voor mijn euro's. Altijd gedacht dat eerlijkheid het langst duurt. Maar is dat zo ?
Laat de site in ieder geval links liggen, de oplichting druipt ervan af. Probeer maar eens je hotmailadres op de site te vermelden voorzien van wat extra spaties. Die komt dan gewoon in je profiel te staan. Alle vrouwen die werkelijk als strontvliegen op je afkomen (zolang je nog niet betaalt ) zijn of achterlijk, of we hebben hier te maken met fictieve chicks. Haha, wat denken julle zelf ? Een ding is zeker ik ben er niet in gestonken, maar kan me voorstellen dat mannen dit wel doen en fijn lid worden. Je leest echter al in diverse previews dat betalende mannen na betaling nooit meer ietys hebben gehoord, of zo lang aan het lijntje worden gehouden dat het steeds duuurder wordt. Een date met een robot is echter lastig !
DUS : Vrijgezelle mannen van nederland, gratis sex is niet te vinden op welke betaalsite dan ook, ga gewoon op stap ! En geef een rondje in de kroeg, dat levert meer op.

Sterke punten
1. het slim geld afhandig maken van niet al te intelligente mensen
2. goede scherpe foto's
3. website zit goed in elkaar
4. systeem ook

Zwakke punten
1. Site is te doorzichtig
2. Je kunt eenvoudig je mailadres aan je profiel toevoegen

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

5 reacties

Ik ben er ook ingetrapt, gelukkig maar voor 2 maanden via credit card betaald. Ik heb mijn profiel verwijderd, via de knop 'contact' en dan 'profiel verwijderen'. Ik hoop dat dit voldoende is om niet meer te moeten bijbetalen? Mijn profiel bestaat alleszinds niet meer.

Beste Allemaal,

Ik was een maand geleden bijna lid geworden. Toen ik deze reviews las. Ben ik niet lid geworden. IK had wel mijn profiel veranderd in een kleine dikke kale man. Met een vunzige sexuele profiel beschrijving. Dit deed ik omdat ik benieuwd was of ik nog steeds reacties zou krijgen. Nou mensen ik kan vertellen dat het maar blijft doorgaan tot deze dag. Ik ben inmiddels door meer dan 30 vrouwen toegevoegd aan hun favoriet. Ik heb super leuke directe berichten gehad van diverse mooie dames. O ja!! n dat zonder foto ook nog!. Dus na mijn test is 100% duidelijk dat het zwaar FAKE is! IK snap niet dat deze mensen nog online kunnen zijn!! OPLICHTERS!

Ik heb al 4 weken mijn email adres in mijn profiel staan met de boodschap dat dames me kunnen toevoegen op msn..Maar geen reactie..Wel elke dag prive berichten op de site zelf..Allemaal dikke nep.Mensen stuur hier geen geld heen!!

Ik ben er helaas ook ingetrapt. Voordat ik member was geworden kreeg ik de hele dag door berichtjes binnen van vrouwen die contact wilden, ook s'nachts, maar nadat ik had betaald werd het heel erg stil, kreeg geen berichten meer en reacties op mijn berichtjes bleven uit. Stom dat ik er ben ingetrapt, ben 2 maanden betaling kwijt, maar heb wel mijn creditcard voor de zekerheid laten blokkeren en een nieuwe aangevraagd. Daar kunnen ze niets meer van afschrijven.

vet nepp!!! zonde van het geld!!! best irritant gewoon aan kaarten met de advercaat

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Temptation Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden