temptation

temptation dating heeft ook mij opgelicht,ik ben met een aantal mensen op zoek naar de persoonlijke gegevens van deze oplichters,op deze site stond ook een dame die ik ken en heb deze benaderd.ben vervolgens door de politie verwijderd haha,let op mensen,vele dames worden betaald om gratis members berichten te sturen zodat deze betalend lid worden,natuurlijk krijg je daarna geen berichten meer haha.zodra deze persoonlijke gegevens,adres,telefoonnrs ed bekend zijn worden deze anoniem op internet gepupliceerd..

Sterke punten
oplichters

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

35 reacties


Ben ook opgelicht door deze tempation-dating website maar heb mogelijk een oplossing gevonden om mijn geld terug te krijgen. Dit moet je niet via de Temptation site doen maar via het Amerikaanse bedrijfje 2checkout zij regelen de facturen en kunnen dus ook je abonnement stopzetten en geld teruggeven. Ik heb hen gemaild en zij hebben zich verexcuseerd en aangegeven het geld terug te storten. Je moet een mail sturen naar [email protected] waarin je aangeeft per wanneer je lid bent en hoeveel geld je hebt overgemaakt en waarom je je wilt uitschrijven. Of je kunt de mail die je hebt gekregen van 2checkout.com toen je de transactie hebt gedaan replyen.

Ik moet mijn geld nog terugkrijgen maar het is het proberen zeker waard!

Succes!

Inderdaad,

Ik ben er ook vierkant ingelopen en betaalde nog wel met overschrijving...Wat een teleurstelling om nu te zien dat ik niet de enige gedupeerde ben! Bedankt alvast dat jij al een oplossing gevonden hebt(?) om je geld mogelijkerwijze terug te krijgen...Is dit inmiddels al gebeurt? Ik stap maandag naar mijn bank om uit te zoeken wie eigenaar is van het bewuste rekeningnummer waarop ik 138? stortte.

Bedankt alvast voor deze suggestie om (misschien) ons geld terug te krijgen!

Vriendelijke groet,
Dirk Stoops.

ik ben ook opgelicht door deze tempation-dating website ik kan niet meer op de website kom en ik krag mij geld niet trug

IDD het is een scam maar je krijgt je geld terug. gewoon bellen naar 1.614.921.2450 Main Number en alles uitleggen wat er gebeurde. NU je moet het wel DIRECT doen en geen 12UUR wachten. succes

hebben mij ook opgelicht tempation dating namen 2 maanden van mijn rekening waar ik niks van gevraagd had , staat nog open zeker maar kan er niet meer op geraken om ze te sluiten , krijg iedere dag een foto van een dame , heeft nog nooit een vrouw op geantwoord op mijn interesse , ga gewoon mijn bankaart blokeren voor hun , of een andere aan vragen , is e"e"n bende luiszakken

Weet je wat ik niet begrijp.. ook ik heb daar een profiel niet betaald want ik check dit soort sites altijd eerst.. maar het is toch #$#$%#% te triest voor woorden dat dit zomaar kan!!! je flanst een leuke site in elkaar , gooit er 90 % fake profielen op (vrouw) 10 % ''echte'' vrouwen huur je in en het liefst uit elke provincie een paar en die laat je reacties sturen naar onwetende mannen/jongens.. . het is echt godsgeklaagd ze vragen verdomme gewoon om mensen die willen helpen aan de site via de tab jobs..
als je goed kijkt dan zie je overigens al meteen dat de site fake is... al jaren een kei op sexdating terwijl het opgericht is in 2010 ... die jacobs manager bestaat niet eens
en de laatste regel bij de voorwaarden '' Bij eventuele vragen kun je via het contactformulier met Temptation Dating contact opnemen.
Temptation Dating, 6 Karaiskakis Street, 3rd Floor, Limassol CY-3032, Cyprus '' spreekt ook boekdelen .. echt dat dit zomaar kan , je reinste oplichting!!!!!!!

Beste anoniemzwijn, je zegt dat je naar dit nummer 1.614.921.2450 moet bellen. Moet hier nog een netnummer voor ?? Ga er van uit dat dit een buitelands nummer is.

Mvg.

Hoi Maurice,

Ik hoop dat dit een zeer waadevolle tip van je is en ga het zeker ff proberen.
Moet je de mail in engels schrijven of kan dit ook in het nederlands?

Mvg.

Opgerold staat netjes, sinds gisteren is die rotboel van het internet

Geschreven door: jan

Opgerold staat netjes, sinds gisteren is die rotboel van het internet


Vreemd, heb net even gekeken maar kan nog steeds op die site inloggen.
Dus verwijderd ????

Ik ben ook opgelicht door hun.. eerst van allerlei berichten en nadat er betaald is helemaal geen meer. Heb 138 euro betaald voor niks! Klootzakken dat ze zijn.
Ik wil er alles aan doen om die mensen te pakken te krijgen dus als ik iemand ergens mee kan helpen hoor ik het graag.

mvg,
Maurice

dus als ik het goed begrijp (ook al heb je betaald) kun je niets meer op die site dan als je niet betaald hebt (dus chaten etz werkt niet ook al heb je betaald)??
heel fraai is dat, kheb vorige week woensdag betaald 138eur
graag een reactie

vriendelijke groeten
Tommy

ook ik ben opgelicht sinds 3 dagen kan iemand het emailadres van hen bezorgen om een mail te sturen naar hen sommige hebben dat reeds gedaan en hebben geld terug

anoniemzwijn even een vraag aan jou is dat het telefoonnummer van temptation dating 1.614.921.2450

Hallo mensen ,

ik heb ook 79 euro neergeteld om op die verdomde site waar je niks kunt doen nu opgelicht !!! laten we er samen iets aan doen om die oplichtersbende voorgoed op terollen , heb al tal van berichten gestuurd en resultaat niks ! in het begin 1 berichtje terug !! dus lieve mensen lees eerst deze meningen alvorens jullie aan te sluiten , zo kunnen we voorkomen om nog meer slachtoffers te maken op die verdomde site !!! als iemand een telfoon nummer of iets dergelijks heeft van die site gelieve mij die door te geven dank u , dit is mijn mail-adres ; [email protected] mvg Luc

Hallo mensen ,

ik heb ook 79 euro neergeteld om op die verdomde site waar je niks kunt doen nu opgelicht !!! laten we er samen iets aan doen om die oplichtersbende voorgoed op terollen , heb al tal van berichten gestuurd en resultaat niks ! in het begin 1 berichtje terug !! dus lieve mensen lees eerst deze meningen alvorens jullie aan te sluiten , zo kunnen we voorkomen om nog meer slachtoffers te maken op die verdomde site !!! als iemand een telfoon nummer of iets dergelijks heeft van die site gelieve mij die door te geven dank u , dit is mijn mail-adres ; [email protected] mvg Luc

ik heb ?130 betaald voor 6 maanden en kan er inderdaad ook niet sop doen ,
er staatniet tevreden geld terug maar ik kan nergens iemand bereiken en zo voor mijn geld terug te vragen ,die website is 1 hoop zever.

bij mij van het zelfde laken een broek maar voor
190 euro tzijn vuile oplichters wacht maar

Gelukkig heb ik niet betaald(nu 1 week lid). Ik opende net mijn en zag dat ik ruim 30 berichten ontvangen had van vrouwen. Heel veel hadden mij ook toegevoegd aan hun favorieten. En dat zonder een profiel foto vanmezelf! Toen dacht ...dit klopt niet. En ging op zoek naar reviews en kwam hier terecht.
Nu weet ik genoeg. Stelletje oplichters dat ze zijn! Even geloofde ik het..maar het was te mooi om waar te zijn...

Wow, maar goed dat ik even ben gaan googlen. ik kon nl. nergens vinden hoe het nu zat met dat abonnement van hen. Na 2 maanden of het zo maar verlengd wordt enz. enz. Daarnaast was het ook erg lastig om een contactadres te vinden, behalve bij 2 FAQ. Ik heb daar maar de vraag gesteld hoe het nu met het abonnement zat, maar 0,0 reactie. Ik zat nu serieus te twijfelen om lid te worden, maar na het lezen van al deze reacties.....never nooit niet. Dank aan allen, die hier hun zegje gedaan hebben

Beste Allemaal,

Ik was een maand geleden bijna lid geworden. Toen ik deze reviews las. Ben ik niet lid geworden. IK had wel mijn profiel veranderd in een kleine dikke kale man. Met een vunzige sexuele profiel beschrijving. Dit deed ik omdat ik benieuwd was of ik nog steeds reacties zou krijgen. Nou mensen ik kan vertellen dat het maar blijft doorgaan tot deze dag. Ik ben inmiddels door meer dan 30 vrouwen toegevoegd aan hun favoriet. Ik heb super leuke directe berichten gehad van diverse mooie dames. O ja!! n dat zonder foto ook nog!. Dus na mijn test is 100% duidelijk dat het zwaar FAKE is! IK snap niet dat deze mensen nog online kunnen zijn!! OPLICHTERS!

helaas is mij ook het lampje te laat gaan branden wat mij 138 euro heeft gekost.
Deze oplichters dienen te worden achterhaald.
Heeft iemand van jullie al goede informatie waar we iets aan hebben
zoja laat het me weten. Misschien is het iets voor het programma opgelicht.

ik heb wel jammer genoeg 138 euro wel betaald , maar ik vind dat neit kunnen hier moet er de justitie ingrepen vind ik !!

Bedankt "tien", en ook alle anderen die hierop reageerden. Ik ben namelijk op zoek naar een goede relatie, en was van plan om mij lid te maken. Door deze site te lezen zal ik dat natuurlijk niet doen. Hopelijk worden de daders gevonden en krijgen jullie jullie geld terug. Ik vind het ronduit schandalig dat er zo'n misbruik gemaakt wordt van de gevoelens van een ander mens! Succes!

Al deze sites opereren op dezelfde manier. Op het moment dat je ergens op in gaat moet je gaan betalen. Betaal niets! Ze adverteren allemaal dat ze ik weet niet hoeveel dates voor je kunnen regelen. Het zijn oplichters en als je bedrogen bent MOET je aangifte doen.


Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Temptation Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden