HOAX

Wat een fucking HOAX dit... Nou ja, was het maar fucking...dan had ik nog wat.
Ik krijg hier heel veel aanbiedingen...maar omdat ik geen lid ben kan ik niet reageren. Je moet eerst betalen. Ga ik bij mijn vriend kijken (die wel member is), is zijn postvak helemaal leeg, niks geen aanbiedingen en niemand die op zijn uitnodiging ingaat! Membership is totaal nutteloos!!!
Wat ook opvalt is dat als je alle inschrijvingen bekijkt, je heel veel dubbel tegenkomt. Iedereen staat een keer online en een keer offline. En waar er een mailadres bijstaat dit vaak een Yahoo of hotmail-adres is. En van de aanbiedingen die binnenkomen... als je ze later gaat opzoeken op de site dan kun je ze, of niet vinden, of er klopt niets van de inhoud van het profiel... Je moet voor de gein eens wat foto's van mooie meiden (voor de dames natuurlijk mooie mannen ;-)) via de google image search gooien. Ze komen uit heel de wereld. Behalve Nederland hahahaha. Mocht ik contact krijgen dan zal ze geen Nederlands praten denk ik.
Alleen geld uit je zak kloppen!

Sterke punten
Ivm je geilheid zie je niet dat het niet klopt. Idd de ene mooier dan de ander die je mailbox binnen komt rollen. (wanneer je niet betaald hebt, daarna is het afgelopen)

Zwakke punten
Alleen die van mezelf dat ik hier ingetrapt ben

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Temptation Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden