Oplossing

Mogelijk een oplossing gevonden om de oplichterij van Temptation Dating tegen te gaan. Dit is wel enkel geldig voor mensen die NIET/NOG NIET betaald hebben/hadden.

Ik had me gisteren ingeschreven, maar merkte al snel op dat de antwoorden van sommige jongedames geprogrammeerd waren of totaal niet uit de mond kwamen van een real life persoon. Alles aan de site deed me gewoon twijfelen en na het lezen van de reviews was ik er zeker van: oplichterij.

Verwijderd je profielfoto's en pas zoveel mogelijk gegevens aan naar het anonieme toe. Plak een obscene foto (stijve penis, ...) als profielfoto en laat het een dag rusten. Ik heb me vandaag proberen in te loggen, met als resultaat dat dit gewoonweg niet meer gaat. Mijn account lijkt geschrapt te zijn en voornamelijk, ik kan me zelfs niet meer herinloggen. Heb geprobeerd om het passwoord aan te vragen naar mijn mail toe, ik krijg niets ...

Hopelijk werkt dit voor vele onder jullie ook. Succes!

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

1 reactie

Na alle negatieve reacties toch eens gekeken of ik me aan kan melden en vrij snel er weer van af kan komen. Uiteraard heb ik me niet aangemeld als premium lid. Op internet is een link beschikbaar "temptation dating verwijderen". Deze link heb ik drie keer gebruikt en hierna kon ik niet meer inloggen. Wellicht het proberen waard!

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Temptation Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden