oplichting

ik ben een man en ben geinteresserdin contacten met vrouwen, krijg of vrouwen toegestuurd die contact zoeken met vrouwen of zelfs mannen toegestuurd, een chaos en oplichterij, als ik iets mail krijg ik nooit antwoord terug

Sterke punten
geen

Zwakke punten
oplichterij en heel veel geld

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

3 reacties

Heel goed van Temptation Dating.
Wat is er heel goed??

Ze schrijven eerlijk onderstaande:

Artikel 13.
Om de privacy van onze premium leden te garanderen kunnen gratis leden alleen toegang krijgen tot het Free membership gedeelte van de site. Alle profielen die u zal zien en berichten die u zal ontvangen zijn fictief. U kan in het Free membership gedeelte geen effectief contact maken. Het geeft wel een perfect beeld van de werking van de site en wanneer u betalend lid wordt krijgt u wel volledige toegang en kan u perfect contact maken met echte leden.

Dit is in tegenstelling tot menig andere site eindelijk voor je begint aan betalingsverkeer, DE KLEINE LETTERS te lezen.
Ik noem een andere Match-Dating.eu.
Dat is me een zooitje.
Ik kreeg na aangifte op aangifte wel 110 uit 130 euro terug.
Maar was er een dik jaar zoet mee.

Ik ben geen lid van Temptation Dating, ik weet WEL dat ik nu dus voor spek en bonen me verheug op een stel onbestaande lekkere dates.
Gelukkig kan ik goed tegen iets dat lijkt op oplichting maar omdat ze eerlijk zeggen dat je tegen een stel fictieve profielen zit te kleppe om die redenen als hierboven staat vermeld.
Ik voel me nu serieus genomen en ben wel rete nieuwsgierig of er echt date-werk uitrolt.
Wie heeft goede ervaringen met de mooie site ?

Dikke nep kan dus eerlijke nep zijn.
Bravo voor de eerlijke vermelding dat ik genept ben, tót ik echt betaal.

Het vreeslijk voorzichtige datingbeest, Cor.

Ik heb wel credits gekocht maar het is volgens mij een combi een deel van de vrouwen heeft zich keurig aangemeld maar omdat elk berichtje geld kost zijn ze kieskeurig wie ze wel en wie ze niet beantwoorden. ik kreeg toch wel verdacht veel mail en heb gemerkt dat bij een aantal zeg maar de meest aantrekkelijke profielen wel reageerden maar dat ik heel lang aan het lijntje werd gehouden en ben er van overtuigd dat er dames tussen zitten of profielen die betaald worden om te mailen. Dit kan ook makelijk als je deze dames 30 euro cent betaal voor een berichtje blijft er altijd nog 50 cent over voor de exploitant. Goed concept de maar niet helemaal eerlijk. Er staat nergens vemeld dat het gewoon betaalt chatten is.

Persoonlijk ben ik tegen dit soort site's, niets is duidelijk en ze zeggen dat je alleen echte profielen ziet al je betaald. Wie zal dat controleren, en als elk berichtje geld kost is het nog maar afwachten of je ook daadwerkelijk wel iets terug krijgt.
Dan zou ik er eerder voor kiezen om een gerenomeerde site kiezen, waarvoor je dan ook wel moet betalen maar dat je zeker weet dat er een "echt" bedrijf achter zit.
Nog steeds is dan de vraag of je een antwoord krijgt, want niets is verplicht en het blijft natuurlijk de vraag of men zich dan ook voordoen zoals ze zijn.

grt,

Henk

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Temptation Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden