Tattoo Datingsite - Warning! Nep!

Tattoo Datingsite - Warning! Nep!

Tattoodatingsite is nep en laat mensen geloven dat de profielen die erop staat echt zijn. Eenmaal ingelogd zie je alleen maar foto's van naakte vrouwen die ook op google staan, er zijn neppe profielen aangemaakt door de oprichter om mensen te trekken. Daarnaast laat de site je geloven dat je profiel bezocht wordt door anderen, terwijl dit niet zo is

Verder proberen ze zoveel mogelijk leden te krijgen door je maar 1 dag lid te laten zijn. Wanneer je een dag later opnieuw probeert in te loggen lukt dit niet meer waardoor je een ander emailadres meot gebruiken en een nieuw profiel moet aanmaken. Hierbij vervallen je credits ook die je eerder hebt gekocht.

In 1 woord, oplichterij en geldaftroggeling

Sterke punten
geen

Bezoek Tattoo Datingsite Reviews over Tattoo Datingsite

1 reactie

Leuk in elkaar gezet, je krijg de heetste vrouwen en de mooiste vrouwen die zin hebben, leuke mails opgesteld zullen we zo snel mogelijk in contact komen lees je steeds, maar niet een die een email of locatie geeft, heb ook het idee dat het alleen maar geld uit te slaan is, kortom ik twijfel aan de echtheid van de profielen. Volgens mij zijn het gewoon fake profielen en moderators die je achter de schermen lekker proberen te maken en dat je dan credits gaat kopen (daar draait het volgens mij om) heb nog een profiel aangemaakt de ene is Eindhoven de ander Maastricht krijg in korte termjn 2 mails van dezelfde persoon, woon toevallig ook in de buurt van maastricht en de ander toevallig ook in de buurt van Eindhoven ja ja, niet echt een betrouwbare site heb ik het idee.

Bezoek Tattoo Datingsite Reviews over Tattoo Datingsite

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tattoo Datingsite
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden