Pure oplichting

Ben sinds kort ingeschreven bij stichting date. De consulente kwam idd bij mij thuis en was slim en wist me toch over te halen. Nu ben ik door omstandigheden (ziekenhuisopname) niet in staat geweest om de eertste twee maanden te betalen. Nu dreigen ze het volledige bedrag van 14 maanden op te eisen. Ik heb ze een voorstel gedaan waar ze natuurlijk niks van af willen weten. want ze wijzen op verschillende punten in de overeenkomst. Nu ga ik wettelijk uitzoeken tot hoever zij kunnen gaan en zal ik ook om andere mensen proberen te beschermen voor deze criminele en geldeisende stichting (stichting mag geen winst maken) Mocht het zover komen dat ze hun zin toch door drijven dan ben ik benieuwd wie zich nog meer belazerd en of opgelicht cq afgeperst voelen dan zou ik graag samen met die mensen een groep vormen tegen stichting date zodat deze praktijken niet meer voor kunnen en zullenl komen

Sterke punten
sterk in oplichting en afpersing

Zwakke punten
lui / geen interesse / goedkope a4 tjes uitprinten
geen goede of incomplete informatie in boekjes
geen profiel laten zien van na je inschrijving

Bezoek Stichting Date Reviews over Stichting Date

10 reacties

Goede opmerking van je dat een stichting geen winst mag namen. Een relatiebureau is commercieel en wilt winst maken. Het is dus tegenstrijdig. Waarschijnlijk zijn ze alleen in naam stichting.

Correctie
Goede opmerking van je dat een stichting geen winst mag maken. Een relatiebureau is commercieel en wilt winst maken. Het is dus tegenstrijdig. Waarschijnlijk zijn ze alleen in naam stichting.

Ze zullen inderdaad alleen in naam een stichting zijn, maar des te reden meer om dit aan te pakken zodat zulke misleiding ook niet meer kan. Hoe eerder dit wettelijk aangepakt gaat worden hoe beter.

Uit Wikipedia
Een stichting mag winst maken, maar de uitkering hiervan moet een ideële of sociale strekking hebben.

Ik denk dat stichting Date winst maakt, maar dat het grootste deel naar de bankrekening van de directeur gaat, zodat er uiteindelijk geen winst wordt gemaakt.

Dat is ook het geval met goede doelen, er wordt veel geld opgehaald, maar het grootste deel gaat naar de directeur.

dank je wel Dirk dit ga ik zeker meenemen tegen hun. wat ik wel nog jammer vind is dat er niet meer mensen ich melden om tegen hun praktijken in te gaan, want ik geloof nooit dat ik de enige ben die dit overkomt. bij deze dan nog een oproepje voor diegene die dit ook overkomen is : samen sta je sterk en kunnen we dit stoppen.

Wat waren de kosten voor jou bij Stichting (commercieel) Date?

Toen de consulente er was begon het met 20 euro maar nadat ik ja had gezegd en het niet in een keer wilde betalen toen ging ze zitten rekenen en kwam het op 51 euro per maand en inmiddels heb ik navraag gedaan bij een advocaat en die zegt dat ik de extra kosten niet hoef te betalen en zeker niet het gehele bedrag van 754 euro. Dit advies van de advocaat komt nadat hij het formulier gezien heeft van stichting date, die natuurlijk niks wil toegeven.

Pffff € 51,00 per maand. Moet de stichting toch flinke onkosten hebben.

Ik vind € 51,00 per maand duur voor gebakken lucht.

Peterhoensbroek dit is zeker veel voor gebakken lucht en er ook nog eens niks voor willen doen. deze stichting ahum afperser die wil alleen zoveel als mogelijk plukken en dit verdwijnd dan ook regelrecht op andere rekeningen zodat het waarschijnlijk niet meer te traseren is ik ga ze dan ook voor de voeten gooien dat een advocaat er naar gekeken heeft en wat zijn conclusie is. ben benieuwd wat ze er weer van gaan maken. .

Bezoek Stichting Date Reviews over Stichting Date

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Stichting Date
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden