oplichting

Grote oplichting
Géén enkel contact mogelijk na aanmelding
Bedriegerij en fake

Sterke punten
????

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

4 reacties

Werkt de automatische incasso wel goed?

Werkt de automatische incasso wel goed?

Goedenavond heer,

Dit probleem ervaarde ik ook; geen klantenservice, veel nep profielen en over het algemeen een hele louche website. Het vinden van een sportpartner in mijn regio en die gelijkwaardig is aan mijn niveau, was voor mij altijd een lastige opgave. Dit is inmiddels verholpen; sinds kort zijn wij een sportcommunity gestart, https://www.sportsunited.online/, waar leden de mogelijkheid hebben om flexibel te sporten waar en wanneer zij willen, met een sportpartner die bij hen past. Bovendien, doen we er alles aan om onze leden zoveel mogelijk waarde te bieden, door altijd bereikbaar en transparant te zijn, toffe winacties en evenementen te organiseren en tot slot, door uitsluitend gebruik te maken van echte profielen die allen opzoek zijn naar een sportmaatje in de buurt.

We geven tijdelijk 15 gratis premium-lidmaatschappen weg, dus mocht je er nog voor open staan om nieuwe mensen te ontmoeten doormiddel van sport, dan zou ik zeker even een kijkje nemen en eventueel jouw gratis lidmaatschap te claimen. Vrijblijvend en flexibel; geen onverwachte kosten en je kunt altijd opzeggen.

Met vriendelijke groet,
Joey

Ik ben erin getrapt om een Premiumabonnement aan te kopen bij Sportpartner. Ten eerste hebben ze een groter bedrag van mijn kaart afgetrokken dan dat op de site stond. Heb al een aantal dreigmails gestuurd dat ik mijn geld terugwil. Maar geen reacties meer. Hoe kan ik sportpartner aangeven en zo mijn geld terugkrijgen?
A

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SportPartner
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden