Leugenaar

Waardeloze site. Begin er niet aan.
Het is gewoon een betaalde site! Wees hier dan ook vooraf duidelijk, eerlijk in, voordat je alle gegevens al hebt ingevuld. Ga mensen niet bedonderen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles.

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

4 reacties

De kans dat je iemand vind die van dezelfde sport houdt en niet te ver weg woont en van ongeveer leeftijd en die ook betaalt lid is en waarmee het klikt lijkt me erg klein.

De 26e februari gratis lid geworden, de 27e betaald voor een premium lidmaatschap.
Dat moest via een omweg omdat desbetreffende balk niet functioneert, nu, 3 maart ben ik nog steeds basislid, inmiddels 33 berichten die ik niet kan lezen omdat ze niet in staat zijn om die van 30 euro te verwerken of het niet willen verwerken. Inmiddels 3 keer dat klantenformulier ingevuld, geen reactie na 5 dagen taal noch teken. Trap er niyt in dit is een oplichtersbende. DE profielen luisteren bv naar "schone Nadia, Fleur love etc" BULSHIT, Jonge dames die een selfie en reageren op iemand van mijn leeftijd, OPLICHTING. trap er niet in in. Als iemand mij kan laten weten wie er achter zit zou ik daar heel blij mee zijn en deze internet vervuilers een bezoekje brengen

Diene Sportpartner is meer een dating site dan een site om een Sportpartner te vinden. "Ik ben iemand die van het leven geniet" of " ik ben lief,oprecht en hou van een goei babbel" zijn een paar voorbeelden,deuuuhh wat heeft dat te maken met sport. Daar wordt niets aan gedaan. Gewoon geldklopperij allemaal. De verantwoordelijken reageren ook helemaal nergens op. Ben nog altijd aan het wachten op een antwoord. Ik heb betaald en vind het zonde van mijn geld. Ik ga mijn abonnement stopzetten en ben eens benieuwd of dit zonder problemen kan. Laat jullie niet vangen mensen zoals ik en negeer Sportpartner gewoon. Gratis bestaat niet,want als je een bericht krijgt kan je dat alleen maar lezen als je betaalt.

Goedenavond heer,

Dit probleem ervaarde ik ook; geen klantenservice, veel nep profielen en over het algemeen een hele louche website. Het vinden van een sportpartner in mijn regio en die gelijkwaardig is aan mijn niveau, was voor mij altijd een lastige opgave. Dit is inmiddels verholpen; sinds kort zijn wij een sportcommunity gestart, https://www.sportsunited.online/, waar leden de mogelijkheid hebben om flexibel te sporten waar en wanneer zij willen, met een sportpartner die bij hen past. Bovendien, doen we er alles aan om onze leden zoveel mogelijk waarde te bieden, door altijd bereikbaar en transparant te zijn, toffe winacties en evenementen te organiseren en tot slot, door uitsluitend gebruik te maken van echte profielen die allen opzoek zijn naar een sportmaatje in de buurt.

We geven tijdelijk 15 gratis premium-lidmaatschappen weg, dus mocht je er nog voor open staan om nieuwe mensen te ontmoeten doormiddel van sport, dan zou ik zeker even een kijkje nemen en eventueel jouw gratis lidmaatschap te claimen. Vrijblijvend en flexibel; geen onverwachte kosten en je kunt altijd opzeggen.

Met vriendelijke groet,
Joey

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SportPartner
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden