opzeggen?

Veel te duur voor wat ze presteren, daarom wil ik afzeggen
hoe doe je dat, kan het niet vinden?

Sterke punten
weinig

Zwakke punten
te veel

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

2 reacties

Allereerst wil ik opmerken. dat ik uitga van de positieve benadering !
Ik heb mij van tevoren NIET verdiept in de betrouwbaarheid van Sportpartner en deze negatieve berichten niet gelezen.
Ik heb mij aangemeld en logisch dat ik dan moet betalen; er is 38,70 euro afgeschreven voor 3 maanden.
Mijn probleem is dat ik NIET gewoon kan kiezen voor een proeftermijn van 3 maanden en dan de keuze heb om te verlengen.
Ik heb vandaag dus opgezegd, dat betekent dat ik dan direct helemaal ben uitgeschreven, dus de termijn niet kan uitzitten.
Conclusie: er is geen enkel contact mogelijk; ik krijg de mails van SANNE, maar verder is Sportpartner volledig onzichtbaar en NIET benaderbaar.
Sportpartner kan een prachtig alternatief zijn voor de "reguliere" datingsites, maar dan roep ik Sanne en cs op om meer duidelijkheid en openheid te betrachten, zoals andere datingsites dit ook doen!
Graag een reactie Sanne... voor een beter imago !!!

Sportpartner heb ik opgezegd in mei. Niet alleen per email - na veel gedoe, want hun afmeldmogelijkheid op de site werkte niet - maar ook kreeg ik na veel gezoek een dame aan de telefoon (met een andere naam dan 'Sanne'). Zij zei dat ik nu van alles af was en niet meer hoefde te betalen. Ik kreeg na een tweede telefoontje eindelijk 's middags de bevestiging van uitschrijving per mail.
Niet meer aan gedacht, tot ik tot mijn schrik een afschrijving zag van 38,70 op mijn giro en wel van begin december! Ook begin september bleek nog een bedrag van 38,70 Euro van mijn giro afgeschreven. Ik heb nu geprobeerd het recht te zetten (en heb natuurlijk deze club laten blokkeren bij mijn bank). Ik heb uiteindelijk 1 x 38,70 teruggekregen, maar dat is dus 1 x te weinig.
Pas op waar je je mee inlaat met Sporpartner. Ik had er geen goede indruk van. Matches slaan vaak nergens op en er staan veel 'slapende' of reeds lang niet meer actieve mensen op de site. Ik zou het niemand aanbevelen. Hang een advertentie op in een clubgebouw, of iets anders: maar ga NIET naar Sportpartner.nl.

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SportPartner
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden