waardeloos

:@(hoera)

Sterke punten
goedkoop

Zwakke punten
Veel beloven weinig doen en als je commentaar lever, krijg je rot antwoorden.

Bezoek SheDating Reviews over SheDating

3 reacties

Helemaal niet waar.

Ik heb gezellige vriendinnen overgehouden aan deze site.
Al je berichten gezien op shedating wat ben jij een trieste vrouw zeg!
Als je mensen mailt krijg je niet binnen 3 minuten antwoord, zo werkt het niet, op geen enkele site.
Ik sta op meerdere site's ingeschreven dus weet best waar ik het over heb.

Je moet je eigen frustraties niet botvieren op een website en zoals meerdere mensen al hebben aangegeven in de shoutbox stoot je alleen maar af op die manier.

Ik ben dik tevreden met Shedating het is voor mij een van de weinige site's waar je echte mensen kunt ontmoeten in plaats van fake profielen en mensen die niet zijn wie ze zeggen (mannen)

Shedating bedankt voor jullie inzet voor de site!

XX

Je bent een kl.. wijf.
Dit is wat ik nu bedoel met Shedating.
Veel beloven weinig doen.

Sasha, fijn dat je zo positief kan spreken over Shedating.
Zelf zit/zat ik er al op sinds 2010 en echt ontzettend veel plezier beleeft, zeker in de begin tijd toen de chatroom gewoon operationeel was en er ook flink gebruik van werd gemaakt. Na korte afwezigheid weer terug gekomen en ineens moest er betaald worden. Geen probleem vond ik en € 10 zeker geen hoog bedrag dus deed dat met alle plezier. Mijn ervaring: chatroom echt te triest voor woorden, forum verdwenen????, zelfs na wéken netjes afwachten totaal geen reacties terug van velen wat ik gewoon ronduit onbeschoft vind! Kan beheerder Shedating niets aan doen maar wel een feit van die site. Vervolgens het afgelopen jaar meerdere keren was de site niet meer online, zogenaamd gehackt iedere keer. Nou ja het zal wel en nu zelfs via google geen Shedating meer te vinden, noch op Facebook. Dus ga in hemelsnaam niet iemand een zielig figuur noemen omdat zij een totaal andere ervaring heeft dan jij. Iedereen heeft recht op haar mening hierover. Lijkt me vrij simpel toch? Ik was lyrisch in 2010/2011 over Shedating. Maar nu, nee sorry geen goed woord voor over. Je kan dit niet maken zomaar te verdwijnen met een site terwijl je er voor hebt moeten betalen. Een normaal berichtje naar alle leden zou niet meer dan fatsoenlijk zijn geweest. Respect?! Ver te zoeken blijkbaar.

Bezoek SheDating Reviews over SheDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SheDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden