Secretflirt is de 1e site waar ik echt enthousiast over ben

Secretflirt is de 1e site waar ik echt enthousiast over ben

Als vrouw met een kompleet profiel hoef je voor de eerste maanden niets te betalen om Topmember te zijn, begreep ik. dat klopte ook. Dat heeft voor mij de drempel wel flink verlaagd want ik ben veel te bang dat een eventuele betaling vragen oproept op het thuisfront (thuis hebben we een gezamenlijke rekening)
Ik ben een goeduitziende vrouw met een (eigenlijk wel prima) relatie, maar o zo gek op flirten en aandacht. Internet biedt veel mogelijkheden het maar in de praktijk valt dat tegen want bij de meeste sites gaat het om platte sexdates of om sites waar veel chattende jongeren en pubers zitten die niets te melden hebben. Een flirt van een leuke verzorgde man met wat stijl en levenservaring schat ik een stuk hoger in en is feitelijk wat ik zocht. Nou ja! Aan leuke aandacht had ik geen gebrek op secretflirt. Ik heb geen enkele respectloze platte opmerking of reactie gehad. Allemaal mannen die stuk voor stuk (is mijn persoonlijke ervaring in elk geval) maatschappelijk goed functioneren en een leuk verhaal te vertellen hebben. Ik val wel op charismatische mannen met klasse die iets hebben gepresteerd, en ik heb mijn keus voor een afspraak daarop gebaseerd. Mijn profiel heb ik gepauzeerd want ik ben inmiddels voorzien! ik kom er vast nog terug

Sterke punten
Leuke site....kleuren en indeling spreken mij aan
Redactie reageerde snel op een vraag die ik had.

Zwakke punten
Op mijn mobiele telefoon lukte het het mij nog niet geweldig, dus moest vooral via mijn laptop) communiceren met members op de site. Een handige app voor mobiel gebruik zou handig zijn.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden