sex advertenties een geweldige non fake site!

sex advertenties een geweldige non fake site!

Ik ben enorm blij met deze site. Ik vind hem erg overzichtelijk en aantrekkelijk en ben erg tevreden met de site, aangezien ik geen enkele fake advertentie ben tegen gekomen. Alles is dus 100% echt en dat heb ik persoonlijk mogen ervaren. eindelijk geen dames die je een een sms moet versturen van 1,50 euro om vervolgens belazerd eruit te komen. Nee, Sex advertenties is helemaal echt en ik heb er heel erg fijne contacten mee gemaakt. Echt een prima en geweldige site.

Sterke punten
Alles echt, mooi overzichtelijk en geen enkele fake advertenties

Zwakke punten
Eigenlijk niet zo heel veel kunnen ontdekken, mede door de geweldige contacten en profielen.

Bezoek Sex Advertenties Reviews over Sex Advertenties

10 reacties

super

ik ben nog geen 2 tellen op deze site en heb al honderden fake advertenties gezien. Kortom waardeloos. Bijna alle advertenties linken door naar de fake dating sites dus begrijp niet hoe je dit zo goed kan vinden....

Steven

ook hier al een aantal, mooie dagen mogen beleven met een aantal dames. Tuurlijk zitten er ook fakers tussen die je naar andere site's doorsturen. als ik een gok mag doen denk ik dat het 30% oprecht is en de rest fake.

al met al een goede site!

Deze site is een en al fake. Hebben jullie wel eens nagedacht dat belang hebbende positief op deze site reageren

helaas is de site erg achteruit gegaan en zit er nu veel meer fake tussen :(

heb in totaal toch een stuk of 12 leuke vrouwen mogen ontmoeten voor spannende date's, helaas heb ik de laatste tijd ook steeds meer last van fakers :(

kom er nu pas achter dat ik de .NL site bedoel en niet de .com ik zit dus over de verkeerde site te praten :(

de site is geweldig !!!
echt dankjewel er zitten maar weinig gierige belanghebbende adverteerders voor de rest is het de beste site voor dit soort dating.

deze site is fake .geld en als je het door heb ist te laat.

club4jumpy en al die andere zijn allemaal fake geld op gedaan ik kom op geen site meer op kun je beter naar pareclub gaan

Zoals zovelen voor mij: Pure nep, geldklopperij. Alle reacties lijken op elkaar, je krijgt vragen vrijwel altijd beantwoord met geile praatjes. Als je alleen chatseks wilt (en dus niet sex met een x!) dan zit je hier goed. Veel plezier er mee!

98 procent van alle Datingsites is Fake! Wat er achter zit is geldklopperij. Inderdaad lijken de antwoorden en advertenties op elkaar. Er zitten dus een paar mannetjes aan de andere kant van de pc die jou de antwoorden sturen waardoor jij de hoop hebt een lekkere vrouw te ontmoeten. NIET DOEN! Is niet waar. Ga naar een hoer, dan heb je echt een sexdate.

Bezoek Sex Advertenties Reviews over Sex Advertenties

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sex Advertenties
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden