Entertainment

Entertainment

Zo staat in de Algemene Voorwaarden van seksbuddy.nl, en ik citeer:

4.4. Grand Mind Corp. Ltd. is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van Profielen. De inhoud hiervan geeft de mening weer van de Gebruiker. Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. Onder geen omstandigheden zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de Website. Daarbij onttrekken wij ons van alle aansprakelijkheid in de mate dat is toegestaan door de wet, ongeacht de aard van de actie, voor handelingen of veronachtzaming van andere Gebruikers.

5.3. Grand Mind Corp. Ltd. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Marketing:
Door als gebruiker je persoonsgegevens mee te delen aan Grand Mind Corp. Ltd. geef je uitdrukkelijk toestemming aan Grand Mind Corp. Ltd. om deze gegevens te verwerken en gebruiken voor de volgende doeleinden:

1.Het vermakelijken van gebruik van diensten geleverd door Grand Mind Corp. Ltd.
2.Het verzenden van nieuwsbrieven en SMS berichten
3.Het opstellen van gebruikersprofielen.


Ik vraag me af wanneer dit soort praktijken eens onder de loep worden genomen, kennelijk is t een manier van legaal oplichten. Zou het KLPD en t CJIB hierachter zitten?

Sterke punten
Leuk contact met leuke dames. (mits geen fake profiel)

Zwakke punten
Teveel nepprofielen, mijn inschatting op ervaring: 75%. Kans op echt contact en eventuele date is dus vrij klein.

Bezoek SeksBuddy Reviews over SeksBuddy

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SeksBuddy
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden