RelatieCupido - 45 Reviews

Last updated: 29 november 2017
RelatieCupido Logo

76.2% aanbevolen, 45 Reviews

  1. RelatieCupido informatie
  2. RelatieCupido Reviews
  3. Schrijf ook een review over RelatieCupido

Niet tevreden over RelatieCupido? Probeer dan eens Lexa.

RelatieCupido informatie

Relatie Cupido, Het nieuwe daten met meer dan alleen dating. Wij bieden chat, video delen, foto aandeel, onbeperkt uploaden, blogs, games, webcam, sociaal netwerk, en veel meer. Een combinatie van netwerken en daten ineen.

Deze website is niet meer actief!

RelatieCupido Details

Hits: 5043

URL: http://www.relatiecupido.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 45


Maak nu een gratis account aan op RelatieCupido

RelatieCupido reviews (45):

RelatieCupido - Slechte site

0

Review:
Slechts 3 vrouwen uit mijn provincie die lid zijn tussen de 27 en 43 jaar, waarvan er één foto's heeft op haar profiel en één buitenlandse met engels profiel. Het registreren ging moeizaam met veel foutmeldingen, geboortedatum invulling ging niet, toen een ander datum gekozen en die werkte wel. Na registratie veel foutmelding als je terug wil van een profiel naar het overzicht. Conclusie, slechte site die geen cent mag vragen voor wat ze leveren.

Stam beveelt RelatieCupido NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - Gore SPAM en OPLICHTING

1

Review:
Nu voor Cupido
De "club" die dit soort mails stuurt heet [email protected]
Die [email protected] laat je niet los!
Blijven mails sturen bv ook voor e-Dating e.a.
GORE SPAM
En de link "uitschrijven" werkt niet.
Aanpakken kun je ze niet want ze verzenden uit België
Vast Oost Europeanen, Roemenen / Bulgaren

Sterke punten:
vies

Zwakke punten:
goor

Jacq beveelt RelatieCupido NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - Realtie Cupido? Ik denk het niet.

0

Review:
Omdat er toch relatief veel goede reacties waren over deze club toch maar eens ingelogd. Natuurlijk de sores van inschrijven maar als dat dan gebeurd is dan vrijelijk zoeken tussen al die 1560 leden. Dat was nou ook weer niet de bedoeling en na wat heen en weer zoeken bleven er iets van 450 dames over. In mijn leeftijdscategorie in mijn provincie maar liefst 2. Dat is niet veel dus maar wat uitgebreid gezocht. Als je dan een profiel beter wilt bekijken dan viel het op dat de helft van de keren de melding tevoorschijn kwam dat de pagina was verlopen. Ook komen er voortdurend buitenlandse teksten voorbij. Al met al niet prettig winkelen. Toen viel het mij op dat alle profielen net nog online waren geweest en het ene moment waren 46 online en het andere opeens 2 of 3 x zoveel. M.a.w. opeens zijn bijna 10 % van het hele bestand online. Weer even verder speuren en de dames die er al waren hadden vrijwel zonder uitzondering mooie vakantiefoto’s ingestuurd, althans niet uit de plaats waar ze beweren te wonen. De dames, waar dus 3 keer zo weinig van zijn ingeboekt als de heren staan allemaal al heel lang ingeschreven. Wel tot 3 jaar of meer. Kortom, ik geloof niet dat dit echte Nederlandse meiskes zijn die op zoek zijn naar een langdurige relatie zoals in de teksten staat. Bijv. een dame die vertelt graag een man te willen die groter is dan zijzelf. Maar wil je te weten komen hoe groot ze wel niet is, dan zal je vroeg of laat eerst moeten betalen. Kortom er zijn maar een handjevol partnerzoeksters in de site ingeschreven en dat al een paar jaar maar hoe is het mogelijk, wel allemaal met een duur lidmaatschap en hebben de moed nog niet opgegeven en zijn net voor mij nog bij de site geweest. Geloof jij het? Ik denk dat Flappie meer kans heeft het nieuwe jaar te halen dan dat je hier met een relatie vandaan komt.

Sterke punten:
Eigenlijk niets

Zwakke punten:
Zeer weinig dames
Website die hapert
Moeten betalen voor 0 % kans
Niet echte profielen

siebren beveelt RelatieCupido NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - goede site met veel mogelijkheden

0

Review:
ik ben tevreden over deze site, ben een half jaar lid. en de kosten zijn zeker niet veel, € 10 voor 1 maand en € 25 voor 3 maanden . dus de review van jannes is denk ik niet terecht. Ik heb zeker contact gehad met meerdere vrouwen.

Sterke punten:
veel mogelijkheden voor een redelijke prijs

Zwakke punten:
zijn veel leden die geen foto plaatsen, vind ik wel jammer. Dit ligt overigens niet aan de site.

Cees beveelt RelatieCupido aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - belachelijk zoveel geld voor weinig

0

Review:
Staat allemaal mooi beschreven maar je betaald veel voor nepprofielen vind het een waardeloze site

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jannes beveelt RelatieCupido NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - Leuke site ben er helemaal voor in

0

Review:
mooie en eerlijke site. leuke contacten en eerlijk geen fake.

Sterke punten:
alles

Zwakke punten:
niets kunnen vinden

Lianne beveelt RelatieCupido aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - Relatiecupido is een eerlijke site

0

Review:
Relatiecupido.nl
is een eerlijke site, met leuke mensen , geweldige service, Ik heb ook op andere site`s gestaan was veel geld klopperij en duur, Relatiecupido.nl is eerlijk en goedkoop . ik kan iedereen relatiecupido aanbevelen.

Sterke punten:
geen fake, eerlijkheid, goedkoop en goede service, veel mogelijkheden

Zwakke punten:
mogen wat meer mensen op komen

Lindy beveelt RelatieCupido aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - Nog niet helemaal overtuigd

0

Review:
Ik lees alleen maar positieve reacties over RC. Dus maar eens een gold member voor 1 maand afgesloten afgelopen week. In tegenstelling tot de grote datingsites, wordt je hier (nog niet) bestookt met wazige fake berichten.
Gisteren een 10 tal berichten de deur uitgestuurd maar helaas nog niks terug gekregen. Goed, ik zal misschien geduld moeten hebben.
Wat me wel gelijk opviel is dat er een aantal vrouwen foto's van 'zichzelf' op hun profiel geplaatst hebben die je op een datingsite niet elke dag verwacht. De reacties van de mannen op die profielen zijn natuurlijk overweldigend.
Even een aantal foto's van die zogenaamde profielen gescand op internet. En ja hoor.... allemaal foto's die van internet zijn afgeplukt! (Ook een aantal mannen schijnen hier goed in te zijn.)
Wat is de echte drijfveer hierachter vraag ik me dan af? Dit kan volgens mijn inziens alleen maar aandacht zijn, want als er een echte date volgt vallen ze keihard door de mand.
Een vriend van mij heeft een tijdje geleden op een andere datingsite, mensen erop gewezen dat hun foto's nep waren. Nou, hij kreeg heel wat onaardige berichten in zijn mailbox en werd zelfs met de dood bedreigd!!!
Mensen schijnen erg ver te willen gaan om hun ware identiteit geheim te houden.

Anyway, ik blijf (nog) positief over deze site en review over een maandje nog eens een keer.

Sterke punten:
Op zich een goed opgezette site
Voor te proberen niet al te duur voor een maand 10 euro.

Zwakke punten:
Er is geen 'terug' knop als je een profiel hebt bezocht. Via je browser kan je terug maar dan moet je het zoekveld opnieuw ingeven. Je kunt wel je zoekcritera opslaan maar dan begin je weer van voor af aan.

De profielen met nepfoto's noem ik niet zwak. Je kunt deze personen het niet kwalijk nemen dat ze zichzelf niet durven te etaleren wie ze in werkelijkheid zijn.

Maarten beveelt RelatieCupido aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - goede site

0

Review:
Relatiecupido, is een mooie site. veel mogelijkheden en goedkoop met veel aandacht voor de klant, ik heb al veel site`s geprobeerd overal veel fake en op geld belust, relatiecupido, is een eerlijke site , voor mij de beste van Nederland. ik raad iedereen aan die op zoek is naar een relatie om zich in te schrijven op relatiecupido. waar voor je geld.

Sterke punten:
alles

Zwakke punten:
niets kunnen vinden

Ileana beveelt RelatieCupido aan bij vrienden/bekenden

RelatieCupido - Schandalig

3

Review:
geen

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Een weel geleden 90 euro betaald voor 3 maanden full member bij Cupido dating .
En er niets voor terug gehad schandalig Wel betalen maar niet kunnen daten... omdat volgens mij op Cupido dating site helemaal geen vrouwen staan ..waar je mee in contact kunt komen..volgens mij ben ik opgelicht door Cupido dating Ik wil hier graag wat aan gaan doen maar wat ...Wi kan mij helpen deze oplichtings praktijken een halt toe te roepen..en zorgen dat ik mijn geld terug krij van deze zielige opllichters

Rene beveelt RelatieCupido NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Algemene Datingsites » RelatieCupido