Onprofessioneel

Ingeschreven voor het Business Class Diner en uitgenodigd voor een intake. Na intake was de boodschap: we zullen je bellen. Na 3 maanden geen bericht. Email gestuurd, geen antwoord. Slechte communicatie en geen manieren.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
onprofessioneel, geen/slechte communicatie, onbeleefd

Bezoek Puur Relatiebemiddeling Reviews over Puur Relatiebemiddeling

4 reacties

Wie is er nou bereid om duizend euro of meer te betalen zonder 100% garantie op een partner en zonder niet goed geld teruggarantie?
Met garantie op een partner bedoel ik niet dat je lidmaatschap gratis met 1 jaar word verlengd maar dat je echt een partner krijgt die ook bij jou past en dat wederzijds.
Om die reden hebben ze nauwelijks leden.

Als de reden is om je in te schrijven bij een relatiebureau om dat je een overvolle agenda hebt, dan heb je ook geen tijd voor een partner.
Of zie ik dat soms verkeerd?

@JC
De reden van een overvolle agenda stond bij de inleidende tekst van Puur Relatiebemiddeling. Slaat dus niet op jou JC.
Het bedrag van duizend euro las ik in een vorige review.

Business Class Diner?
Ken ik niet, maar dat lijkt mij lastig om uit te voeren.
Je moet maar kunnen op die dag, is het restaurant in de buurt of ver weg?
Wat voor eten hebben ze daar? Lus je het wel?
Kun je parkeren of is het bereikbaar met openbaar vervoer?
Hoet zit het met het evenwicht man vrouw en leeftjdscategorie?
Komen de mensen ook echt of blijven er veel weg zonder zich af te melden.
In de praktijk blijkt dat een groot aantal mensen zich opgeven voor een diner maar niet komen opdagen en ook niet afbellen.
Het restaurant zit dan met lege tafels en zijn daar niet blij mee.
Om die reden moet je bij veel dinerdates vooruit betalen.

Ben het niet eens met jullie commentaar. Het is een positief traject geweest voor mij. Toch wel snel goede voorstellen gekregen en uiteindelijk een leuke vrouw ontmoet. De beide dames waren zeer professioneel en uiterst deskundig. Ik ben nu gelukkig.

Ik heb me nu ingeschreven bij puur en vond het gesprek fijn gaan nu hoop ik dat het koppelen ook beter gaat dan het vorige bureau waar ik stond ingeschreven.

Mocht je nadenken om jezelf te laten inschrijven bij Dating life, dan hierbij een tip: Begin er niet aan!!! Je word gewoon in de maling genomen. Mijn ervaringen zijn zeer slecht met Dating life.
Tijdens het intake gesprek moest ik regelmatig ingrijpen omdat mijn bemiddelaar, tevens ook hoofd van de administratie, een jongen van volgens mij 21 jaar bij ieder onderwerp wat besproken werd steeds zijn eigen privé-ervaringen aan mij vertelde. Ik vroeg me daardoor af of hij wel aandacht voor mij had, de klant dus! Ik heb dit een paar keer genoemd, hij deed zijn best, maar het lukte hem gewoon niet dit gesprek professioneel te voeren.
Ze garanderen matches. Ik kan je alvast vertellen dat klopt niet. De ene maand een match, de andere maand niet, dan weer wel, dan weer niet, enz. enz. enz. En passen die matches NEE, de matches voldoen absoluut niet aan jouw eisen. Ze zijn gewoon willekeurig gekozen. Ze zeggen dat je een persoonlijke bemiddelaar hebt die alles voor je regelt. Vergeet het maar. De ene maand heeft de ene bemiddelaar een match voor je en de andere maand (oh nee, 2 maanden later pas weer) een andere bemiddelaar. Je hoort nooit iets van je bemiddelaar. Mocht je nog twijfelen en hebt je zoiets van: staan er niet alleen maar kneusjes ingeschreven. Ja dat is zo!! Nu hoeft een partner niet knap te zijn, maar ik zoek wel een partner die verzorgd is en je moet wel het gevoel hebben dat je ermee over straat kan. Men probeerde me te koppelen aan mannen die meer dan 15 jaar ouder waren dan ik!

Ik hoop dat Puur hier verandering in kan brengen en een leuke man voor me vindt

Bezoek Puur Relatiebemiddeling Reviews over Puur Relatiebemiddeling

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Puur Relatiebemiddeling
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden