PostcodeFlirts

Ben je al geruime tijd single, uit een relatie of wil je gewoon iemand anders leren kennen? Wil je heel graag weer leuk daten? Wil je dat met iemand uit de buurt of uit een bepaalde buurt? Meld je dan snel aan bij postcodeflirts.nl. Op deze site kan men op basis van de ingegeven postcode een match vinden en op basis daarvan een leuke conversatie starten en eventueel afspreken. Men kan dus snel en eenvoudig een match in de buurt vinden. Op de startpagina van de site kan men de postcode of woonplaats ingeven. Vervolgens komt er een lijst van personen tevoorschijn uit dezelfde buurt, die allen op zoek zijn naar een leuke spannende date. Daarnaast zijn er op de startpagina van deze site ook een aantal leuke interessante profielen van gebruikers te zien waarmee men in contact kan treden. Naast een profiel foto, ziet men ook direct hoe oud de persoon is, de buurt waar deze persoon woonachtig is, de status van de persoon en waar deze persoon naar op zoek is. Op deze site is ongeveer 60 procent van de leden vrouw en 40 procent van de leden man. Het vinden van een match is dus gegarandeerd op postcodeflirts.nl. Personen die geinteresseerd zijn en die ook heel graag een date bij hun in de buurt willen scoren kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'Aanmelden'. Vervolgens komt er een aanmeldformulier tevoorschijn waar men de naam, het e- mail adres en wachtwoord kan ingeven. Na de leeftijdscontrole uitgevoerd te hebben, kan men klikken op 'Aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende date in de buurt.PostcodeFlirts Reviews

  Let op NEP!

  Zodra je op deze site komt "Lijkt" er niks aan de Hand. Je kan muntjes kopen om een gesprek te beginnen. Elk bericht kost geld! Maar nu de rest van het verhaal... Elke dame op deze site zal haar uiterste best doen om jou zo veel mogelijk berichtjes te laten sturen. Zodra er bijna een date word gepland willen de willen de damens opeens nog "even" verder praten, hierdoor moet je alleen maar extra berichten kopen. Het is een sluwe manier hoe je hier van je geld afkomt. Als je voorstelt om contactgegevens uit te wisselen (bijv. 06 of email) word er gezegd dat pas tijdens de date wordt gedaan. Zo is de cirkel rond: Geen nummer, "pas tijdens de date" en "Nu nog geen date, ik wil je beter leren kennen" Like deze review om te voorkomen dat meer mannen worden misleid!

  Sterke punten
  Erg verleidelijk maar nep

  Zwakke punten
  Hun verdienen geld aan jou berichten zonder dat je met iemand in contact kan komen of kan ontmoeten

  postcodeflirts is NEP

  Pistcodeflirts is Nep. Geldklopperij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is nep

  Een nepsite van The Right Link bv

  Dit is een nepsite met alleen maar fictieve vrouwelijke profielen uit de stal van The Right Link bv. Als je een postcode opgeeft dan krijg je dames die op 1,5 km van de postcode wonen. Postcode moet je invullen zonder spatie. Geef je een willekeurige andere postcode op dan kom je dezelfde dames tegen.

  Sterke punten
  Zijn er niet op deze nepdatingsite.

  Zwakke punten
  Fictieve profielen van dames die op 1,5 km van een willekeurige postcode wonen. Uit de stal van The Right Link bv, dus nep.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review