PassieFlirt Review - Review

PassieFlirt - Review

4

Review:
Ik vraag me al een tijdje af of dit allemaal echt is . Heb een tijd met iemand gechat maar wil alleen op de site en heb dat afgekapt . Nu was ik met een andere en tot aan vorige week iedere keer berichten en nu niks meer terwijl ik gezegd heb dat ik verder wil maar nu hoor ik niks meer . Toen nog een vrouw gehad die geloofde er zelf die dacht dat ze al een verhouding met mij had nooit geen antwoordt gegeven . Ik weet het niet en nu opeens weer wasr ik gek op was die stuurt me weer wat dus ik hou het op , zeg het maar maar afspreken ho maar .

Sterke punten:
Mooie site

Zwakke punten:
Weet niet of het echt is of voor het geld .

Ronald Pik beveelt PassieFlirt NIET aan bij vrienden/bekenden

4 Reacties

Datum: 22 december 2020 - 16:33

Geschreven door: Dirk

Ik geef je de garantie dat de website nep is. Berichten komen van chatoperators en dat kunnen ook mannen zijn die zich voordoen als vrouw. Afspraken maken is niet mogelijk wel credits kopen.

Datum: 22 december 2020 - 16:57

Geschreven door: Ronald piket

Ja daar was ik al bang voor . Ik reageer ook niet erop . Maar vond het altijd apart idd . Er zijn wel andere sites die ik ook niet weet maar we gaan op onderzoek uit . Vindt het geldklopperij allemaal en triest .

Datum: 22 december 2020 - 17:27

Geschreven door: Dirk

Chatoperators worden bij Passieflirt chatpals genoemt. Als je credits moet betalen of je ziet alleen maar jonge meiden dan is het nep. Lees eerst fe reviews voordat je een andere datingsite uitprobeert. Bij Facebook kan je tegenwoordig ook daten en is gratis.

Datum: 29 december 2020 - 12:29

Geschreven door: MGTOW

Dit geldt voor alle sites met in de naam flirt, passie, sex, secret, second, ondeugend, etc.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review