Prijzig - IQ voert de boventoon - voorspelbare uitkomsten

Prijzig - IQ voert de boventoon - voorspelbare uitkomsten

Parship.
Uitgekozen door me vanwege de veronderstelde focus op mentale, intellectuele en karakteriologische eigenschappen.
Dat de website die opzet heeft en daar gezien onder andere de 'matching scores' erin slaagt om het quantificeerbaar en dus vergelijkbaar te maken vind ik
erg knap gemaakt.
Echter, hoe goed een systeem ook is, het staat of valt met de intenties van de personen die je treft.
Hoe hoog opgeleid de aanwezigen ook mogen zijn en hoe bevoorrecht ze zichzelf ook toedichten om te zijn qua verstandelijke vermogens, de aloude
calvinistische vooringenomenheden kruipen als behendige kakkerlakken tegen je beeldscherm op.
Nederlandse vrouwen vind ik over het algemeen erg acommunicatief, meer dan vier zinnen tekst worden niet op prijs gesteld, dit vanwege de oer-Hollandse driver die als grootmoeders rijstepap erin is gelepeld "spreken is zilver, zwijgen is goud". Holllandser kan het niet, ongezelliger ook niet.
Ook scepcis viert welig hoogtij, een in een rieten mand opgesloten slang produceert hetzelfde geluid, ssssscepcissssssssssssssss...
Nederlandse vrouwen hebben een uiterst voorspelbare neiging tot analyzeiken en het op elke denkbare wijze omzetten in tekst van diepgewortelde nergens anders dan op calvinisme gebaseerde terughoudendheid.
Zonde van je energie dus om creatief en origineel voor de dag te komen, hoe goed bedoeld ook.
Hoe obligater hoe beter, hoe afgezaagder hoe beter, hoe 'normaler' hoe beter.
Een andere eigenschap waar ik doodmoe van word is de zichtbare zelfverheerlijking als het gaat om het IQ of andere daaraan gekoppelde intellectuele capaciteiten van een Nederlandse vrouw, hoe verschrikkelijk doodsaai en inhoudsloos is het niet om te moeten lezen "ja, ik heb een IQ van 140" of om waar dan ook complimenten te moeten lezen over iemands verstandelijke vermogens.
Wat heeft die persoon ervoor moeten doen om een fijnmazigere bedrading te krijgen van onze Lieve Heer zodat iets sneller het lampje gaat branden bij complexere vraagstukken?
Helemaal geen ene fuck.
Maar wat een oeverloos gekokketter in dit land met IQ en aanverwante diepvrieseigenschappen.
Even voor het idee, de schrijver van deze tekst spreekt acht talen vloeiend en kent het getal pi tot 20 cijfers achter de komma, maar ik word kotsmisselijk van types die duidelijk waarneembaar zichzelf in een verhevenere categorie positioneren, qua houding, taalgebruik, tekstgedrag.
Ze kunnen van mij allemaal de chi de cha de cholera krijgen, misselijkmakende enge nagemaakte types zijn het.
Dus wees hierop voorbereid als je op Parship gaat, ik heb je gewaarschuwd!
Tot slot het thema uiterlijk.
Of je hebt er geen kloten voor hoeven te doen of je kunt er niets aan veranderen, tussen die twee uitersten speelt zich alles af en hoe gefocust op hoogopgeleiden deze website zich ook presenteert, 95% van de beslissingen tot contact wordt genomen op basis van het uiterlijk is mijn inschatting.
Dat is helemaal niet erg, want hoe intellectueel een Homo Sapiens zich ook wil voordoen, het was een aap, het is een aap en het blijft een aap.
En als zodanig speelt de verpakking, en derhalve de foto, een doorslaggevende rol.
Zelf zie ik er normaal uit, ik ben niet te dik, niet te dun, niet te kaal, niet te krom, niet te recht, ik ben een wonder der natuur met 100% symmetrie.
Dat zijn mijn ervaringen na een jaar Parship.
Ik heb één keer een afspraak gehad, dat ging geweldig via email, maar de in drie maanden opgezette tent plofte op één avond in elkaar na een face-to-face contact met een erg theatraal "ik voelde gewoon niks" als eindconclusie van de dame in kwestie, die tijdens de mailwisseling nog bol stond van romantiek, originaliteit, spontaniteit en positieve communicatieve eigenschappen.
Het uiterlijk inderdaad.
Vooringenomen types denken nu bij het lezen van dit alles "nou, dat is een gefrustreerd type".
Maar ik kan de geachte lezer geruststellen, tot die categorie behoor ik niet.
Het zal mij een evangelische pleuriszorg zijn, ik spreek namelijk acht talen, en dus verleg ik mijn aandacht, heel simpel en effectief, naar andere delen van Europa met een andere cultuur.
In Nederland ga ik geen energie en tijd meer verspillen aan gescout, origineel proberen te zijn, niet gestandaardiseerd willen zijn, etc.
Zonde van de tijd, de energie en niet te vergeten het geld.

Sterke punten
Betere selectie van vrouwen dan sites met een laagdrempeliger karakter en met helemaal inhoudsloze vrouwen (100% focus op uiterlijk).
Je kunt als niet-betalend lid toch in veel gevallen communiceren met dames die een berichtje of gestandaardiseerd compliment achterlaten.
Goede structuur om je persoonlijkheid en wensen te presenteren.

Zwakke punten
Stervensduur.
Acommunicatieve vrouwen.
Hoe hoogopgeleid ook, het uiterlijk speelt ook hier een doorslaggevende rol, derhalve is ook deze site er niet in geslaagd om de aapdriver in de mens onschadelijk c.q. inactief te maken.

Bezoek Parship Reviews over Parship

1 reactie

heerlijk die geobjectiveerde persoonlijke beleving!!

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden