Love-for-Real: Not for Real :-(

Love-for-Real: Not for Real :-(

Ik trek de conclusie dat de datingsite 'Love-for-real' in werkelijkheid 'Not-for'real' is. Ik heb namelijk met meerdere dames gelijktijdig contact gehad, waarbij het is voorgekomen dat ik van 2 verschillende dames inhoudelijk letterlijk hetzelfde bericht ontving....blijkbaar kunnen ze dus elkaars gedachten lezen.
Ook is het opvallend dat alle dames elke ochtend vanaf half 11 met 1 minuut tussenpauze ten opzichte van elkaar naar mij begonnen te mailen en rond 1 uur 's nachts stopten ze ineens met mailen; blijkbaar zijn dat dus de werktijden. In de algemene voorwaarden (die ik enige tijd na mijn aanmelding ineens ontdekte) zag ik dat de deelnemers aan deze site consequent 'operators' genoemd worden; daardoor denk ik dus dat deze dames gewoon in dienst zijn van deze site. Ook is het niet mogelijk om bij je profiel een foto te plaatsen.
Dan vind ik het dus des te opvallender dat de dames gewoon een afspraak met je willen maken zonder dat ze je gezicht ooit gezien hebben of zullen zien; zoiets zou ik zelf dus nooit aandurven maar blijkbaar durven zij dat dus gewoon aan. (N)
Kortom: De signalen zijn volgens mij overduidelijk dat je via deze site behoorlijk genept wordt dus ik zou zeggen: Gewoon niet doen!

Sterke punten
Geen!

Zwakke punten
Zie het bovenstaande.

Bezoek Love For Real Reviews over Love For Real

2 reacties

hey roel.
je hebt volgens mij gelijk.
kan geen toeval zijn dat mij hetzelfde overkomt op deze site.
bedankt voor je onderzoek en reactie hier, goed bezig.
ook mijn advies = DOE NIETS MET DEZE SITE.

heeft iemand misschien suggesties voor goede en gratis datingsites?

Bezoek Love For Real Reviews over Love For Real

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Love For Real
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden