Lexa - Je Geld NIET Waard

Lexa - Je Geld NIET Waard

3 maanden geleden dacht ik; "Hey laat ik het eens proberen, ben wel op zoek naar een leuke date"

Inmiddels, gisteren, is mijn abo afgelopen en ik kan 1 ding zeggen voor de heren van rond mijn leeftijd (18-26) HET IS JE GELD NIET WAARD. Tenzij je 1 of ander model bent en een ferrari voor de deur hebt, zal je hier niet snel scoren.

Gedurende deze 3 maanden heb ik tussen de 50 en 100 vrouwen een bericht gestuurd en/of een chat gesprek mee proberen aan te gaan.
9 van de 10 reageert helemaal niet(kijkt ook je profiel niet) maar is wel 10 uur per dag online op lexa. Die laatste van de 10 bekijkt dan wel je profiel maar reageert niet. Toch hebben vrijwel alle vrouwen "gezellig, spontaan, open, leuk" etc. op hun profiel staan, en zoeken ze bepaalde punten in een man. Bij vrijwel elke vrouw waar ik een serieus bericht naar stuurde viel ik binnen al deze punten. Maar nee dat mocht niet baten. Zelfs (in mijn ogen) minder-goed-uitziende vrouwen zijn blijkbaar te arrogant om iets te zeggen.

De punten die ik heb, waar de meeste vrouwen toch wel naar op zoek zijn:
Super spontaan, Gangmaker, Gezellig, Open, Slim(student HBO), eigen auto, atletisch/gespierd lichaam, 196cm lang, blauwe ogen, match mijn kledingstijl, Vlotte babbel, geen problemen thuis, geen geld problemen, ik werk nog een goede baan ook, vriendenkring is super, luisteraar, super betrouwbaar, alles over voor vrienden en familie, Humor, Zelfverzekerd, Toon altijd interesse.

Mag toch aannemen dat dit wel punten zijn die elke vrouw zoekt?

Het resultaat na 3 maanden?

- 1 Meid flirtte met mij, heel goed gesprek mee gehad maar is na die dag nooit meer online geweest, geen idee waarom.

- 3-5 Meiden reageerden serieus op een mailtje (waar ik gewoon een serieus bericht heb gestuurd, geen creepy of seks gerelateerde onderwerpen)
Uiteindelijk praatten deze vrouwen constant maar met 2-3 woorden per zin, zijn wel geinteresseerd maar hielden totaal geen gesprek. Zaten simpel daar te wachten tot iemand met ze ging flirten en overlaadde met complimenten ofzo? Zelf deden ze in ieder geval geen enkele moeite ook maar iets te leren kennen over de mannen. Continu moet je vragen aan ze stellen en dan komt er altijd een antwoord als "ja haha ik ook" "okee hihi" "niet altijd" ed. Toch hebben ze vrijwel ALLEMAAL "spontaan, lief, open, meegaand, hou van een goed gesprek en gezelligheid, flirten" etc maar als je dan met ze praat. niks. Bovendien moet jij vrijwel altijd een gesprek starten, het onderwerp verzinnen en continu het gesprek door blijven voeren, als je stopt dan komt er waarschijnlijk ook niks meer van hun.

- bijna 300 bezoekers, waarvan 100 aan de andere kant van nederland wonen, 100 vrouwen boven de 40 zijn, en de andere 100 toont geen enkele interesse

- 0 dates, 0 telefoon nummers, 0 contacten aan overgehouden

Misschien denk je "het ligt vast wel aan jou"... bijna al deze vrouwen zaten 2 maanden later nog steeds op lexa, status "vrijgezel". Wat me dus totaal niet verbaasd als ze geen intersse tonen, geen gesprek aan gaan, geen gesprek kunnen voortzetten en simpelweg maar wachten tot de man op het witte paard opeens voorbij komt.

Kortom, In mijn beleving, als je onder de 30 bent, niet aan beginnen, de echte serieuze vrouwen die op Lexa zitten zijn tussen de 30 en 55 ofzo, daaronder zijn de vrouwen simpelweg te socially awkward of te arrogant om echt interesse te tonen.

Voor mij nooit meer, en ik raad het iedereen rond mijn leeftijd erg af, bespaar je geld.

Sterke punten
- Geen/weinig fake profielen
- Je krijgt goed en snel een melding van bezoekers/berichten
- Daily 6

Zwakke punten
- Iedereen die je profiel bekijkt heeft volgens de emails automatisch "interesse"
- Vrouwen reageren niet
- Vrouwen zijn kortaf/tonen geen interesse
- het Chatsysteem werkt slecht (continu offline/online) en dan kan je geen berichten sturen/ontvangen
-email: "je profiel is zichtbaar populair, je had 1 bezoeker vandaag"
- je kan vrijwel niks als je geen member bent
- de app crashed elke keer als je door de lijst scrollt
- apart betalen voor lexamore

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

7 reacties

Hi Bas
Maak je maar geen zorgen ik ben 55 jaar en de vrouwen zijn in die leeftijdscategorie het zelfde ,En het maakt niet uit op welke site je zit betaald of gratis .

Het klopt helemaal, het lijkt wel of ik het geschreven hebt.
En ik ben 54 en date al 10 jaar.
Maar het laatste jaar niet meer.
Daten en chatten met vrouwen levert niet op.

@Dirk & lionman

Ah, ja ik wilde niet voor mensen spreken boven mijn leeftijdscatagorie, want die vrouwen heb ik expres niet aangesproken. Het geld dus min of meer voor iedereen, op elke site. Erg jammer dat het bijna voor iedereen geld dus

Plak dit eens in Google : internet dating sucks

Dit is eng! Dit had zomaar mijn review kunnen zijn! Helemaal eens!!! Ik had ook deze ervaringen. Duur leergeld, 60 euro, maar het heeft mij eigenlijk veel geld bespaard doordat ik geleerd heb niet meer lid te worden van deze neppe betaalde datingsites. O ja, 1 ding dat bij mij niet zou kloppen is 1 sterk punt van Lexa; "Geen/weinig fake profielen" Ik heb NOG NOOIT zoveel fake-profielen van Russische 'dames' gezien die allemaal uit een Nederlandse plaats komen en er allemaal uitzien als een fotomodel maar als je ze een berichtje stuurt ze METEEN om je e-mail adres vragen en blijken ze dus uit Rusland te komen. Keer op keer op keer op keer op keer enz. meegemaakt!

Heren, ben het absoluut eens met wat hier geschreven wordt maar... dit geldt niet alleen voor de vrouwen. Ik heb dezelfde ervaring met mannen tussen de 48 en 54 jaar. Misschien ligt het dan toch aan de dating-site en niet aan de leden? Lijkt nu wel of "wij" vrouwen allemaal niet deugen. Wilde toch even rechtzetten ;-)

Helemaal mee eens. Exact dezelfde ervaringen tot nu toe.
Ik ben erg kieskeurig en reageer alleen bij meer dan 1 foto, ingevulde profieltekst, etc.
Ik heb mijzelf voorgenomen elke dag 1 iemand een berichtje te sturen waarmee ik wel een x iets wil drinken (puur vanuit gezelligheidsmotief).
Van de inmiddels 30 berichtjes kreeg ik van 3 reactie. Met alle drie enkele keren gemaild, waarna het plotseling verwaterde. Waarom? Geen idee!

Ik wil simpelweg leuke mensen ontmoeten en krijg hierdoor alleen maar het gevoel dat lexa misbruik maakt van emoties.
Zo niet, dan hadden ze wel een duidelijker verschil gemaakt tussen gratis en betaalde profielen om de 'fakers' eruit te filteren.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden