MGTOW

MGTOW staat voor Man Going Their Own Way en is een gedachtengoed dat snel aan populariteit wint. Een van de gedachten is dat het aangaan van een relatie met een vrouw in de huidige omstandigheden gepaard gaat met een negatieve kosten/baten balans. Sandman op youtube heeft er een goede introductiefilmpje over gemaakt. Wanneer je dat filmpje bekijkt zul je er als datende man vast veel in herkennen.

Bijna de helft van de huwelijken eindigt in een scheiding. In ongeveer 70% van de gevallen wordt de scheiding geinitieerd door de vrouw. In bijna alle gevallen is de man de netto betaler tijdens de scheiding, ook al zeggen vrouwen geemancipeerd te zijn en geen man nodig te hebben. In bijna alle gevallen ziet de man minder vaak zijn kinderen dan zijn ex-vrouw. In de meeste gevallen heeft de vrouw eerder een nieuwe relatie dan de man.

Behalve dat er een grote kans is op een ellendige afloop zijn ook de condities tijdens de start al ongunstig. Dat wordt duidelijk als je de profielen leest die vrouwen op datingsites schrijven. Veeleisend, narcistisch en alleen gericht op mannen die hoger op de ladder staan dan zij zelf (dit noemt men hypergamie). Meer dan 80% van de vrouwen op datingsites heeft alleen oog voor de bovenste 5% van de mannen. Deze mannen hebben dan ook alle opties en gebruiken de vrouwen voor een one-night-stand. Je leest dan ook in veel profielen van vrouwen iets in de trend van 'geen one night stand'. Maar wie kiest deze mannen dan uit?

Jezelf als man inschrijven op een datingsite is als meedoen aan een spel wat vooraf gesaboteerd is en dat je niet kunt winnen. Mocht je een 'prijs' binnenslepen dan is dit vaak een onaantrekkelijke alleenstaande moeder met een brevet van onvermogen en gebrek aan loyaliteit. De grote hoeveelheden tijd en geld die het via datingsites kost om ook maar met een enkele vrouw in kontakt te komen kun je beter besteden aan je carriere of hobbies.

Ga MGTOW!

Sterke punten
Zoals bij elke datingsite vullen vrouwen hier in wat ze van zichzelf vinden en wat ze willen. Dit zegt veel over hun ware aard.

MGTOW is nog nooit zo eenvoudig geworden

Zwakke punten
Teveel om op te noemen.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

39 reacties


Andersom is het ook zo dat alle mannen naar die paar aantrekkelijke vrouwen schrijven zodat die bedolven worden onder de emails. Hierbij is het de vraag of deze dames nog wel actief bezig zijn of er geen spelletje van maken. Niet aantrekkelijke vrouwen krijgen geen email.

Uit navraag blijkt dat ook minder aantrekkelijke vrouwen nog volop berichten krijgen.
Minder aantrekkelijke mannen zijn kansloos.
Op datingsites ben je als man dus minder waard dan een vrouw die over gelijkwaardige capaciteiten beschikt.

Kan je nagaan hoe wanhopig die mannen zijn dat ze zulke concessies doen.

Een man wil alleen een redelijk knappe vrouw.
Een man moet aan allerhande eisen voldoen.
Minstens 1,90 lang zijn. Minstens een ton per jaar verdienen.
Eigen huis en auto bezitten. Enz enz.
Maar als je bij jezelf nagaat: Wat brengt een vrouw in, in een relatie? Alleen seks?
Want zeg nou zelf, schoonmaken willen ze niet, koken kunnen ze niet, en als je geluk hebt, dan worden de taken hooguit eerlijk verdeeld.
En dan het geld. Haar geld is haar geld.
Maar jouw geld is ook haar geld.
Hoeveel mannen ken ik niet die hun hobby op konden geven, omdat die mevrouw niet beviel?
Zo kan ik nog een uur doorgaan over veel onderwerpen waar een single man niet aan hoeft te denken.

Vrouwen zeiden vroeger ook "Een vrouw heeft een man nodig, zoals een vis een fiets", of "Alles went, behalve een vent".
Ondertussen zijn vrouwen echt wanhopig op zoek naar die vent.
Want als die biologische klok afloopt...
Daarom willen ze nog snel effe een kind eruit persen, terwijl ze zich door het halve dorp en de voetbalklub hebben laten n@@ien.

Nou, ik bedank voor dat alles, want ik ben MGTOW.

En alles wat een vrouw wil kopen is echt nodig en wat een man wil kopen is nergens voor nodig.

Als een vrouw vreemdgaat ligt dit altijd aan een ander. Of haar man gaf haar niet genoeg aandacht of de man waar ze vreemd mee gaat heeft haar veroverd en daar kon ze zelf helemaal niets aan doen. Ze is zichzelf niet.

Een van mij collega werd er door zijn vrouw van beschuldigd dat hij zijn kinderen misbruikte en sloeg.
Een scheiding was daarna snel geregeld.
Zij had al een andere vent achter de hand.
Vrouwen zijn meesters in vuile spelletjes, en ze maken er gebruik van dat mannen maar aan één ding schijnen te denken.

Als je vrouw vreemdgaat met een getrouwde kerel van haar werk kan ze nergens heen en krijg je het verhaal dat ze ook nog van jou houdt en je niet in de steek wil laten. Dat komt haar alleen maar goed uit zodat ze nog een thuis heeft. Zeggen dat ze het met die vent uit zal maken maar ondertussen zich stiekem minstens één keer per week door die kerel in het magazijn, of in zijn auto laat ne@ken. Dus wel bij je blijven willen wonen maar voor de seks heeft ze een ander.

Wat mist een oudere man die MGTOW gaat? Sex! Aangezien de 50+ vrouwen, uitzonderingen daar gelaten, er niet zo opwindend meer uitzien zal de aandacht naar een jongere vrouw uitgaan. Helaas zoeken de vrouwen die er goed uitzien het zelf jonger. Wat blijft er dan over? Juist! De DVP (Dame Van Plezier) die kan je zelf uitzoeken en ook nog,binnen de wet, zo jong als je wilt en je kan ook nog elke keer een andere nemen. Dit is als je het niet te gek maakt nog veel goedkoper als een relatie. Everybody happy!

De grens van 50 kun je gerust naar beneden trekken. Vrouwen boven de 40 besteden gemiddeld gezien bar weinig aandacht aan hun uiterlijk; kort geknipte potkapsels, weinig elegante kleding met slechte pasvorm. Je ziet het zo vaak. Zijn er nog inwonende kinderen dan heeft ze niet alleen nauwelijks tijd om te daten maar ook om te sporten. Veel vrouwen vanaf die leeftijd zijn dan ook veel te dik, in het bijzonder dus de alleenstaande moeders. Dan roepen vrouwen op datingsites : " geen one-night stand" . Maar wie wil er een 2e keer met die vrouw naar bed nadat je haar voor het eerst maakt hebt gezien?

Prostituees doen het ook alleen voor het geld maar zijn daar tenminste eerlijk over. Een prostituee levert gegarandeerd een tegenprestatie terwijl je via datingsites vaak golddiggers tegenkomt die uit zijn op een gratis diner en je vervolgens in de friendzone houden als provider maar de boot afhouden als het op sex aankomt.

Ik zie genoeg hele mooie vrouwen boven de 40 maar die zijn gebonden. Wat me wel opvalt dat ze nog hele jonge kinderen hebben. Daar zou ik een probleem mee hebben. Ik zie liever dat ze studeren en op kamers zitten als ze nog niet het huis uit zijn.

Vrouwen met jonge en inwonende kinderen hebben weinig tijd om te daten. Een afspraak maken is dan extra lastig. Ik heb destijds wel geprobeerd dates te regelen met alleenstaande moeders en wat mij herhaaldelijk overkwam was dat de afspraak verzet moest worden omdat er toch geen oppas geregeld kon worden. Als daten al lastig is hoe denk je dat het verder gaat? Alleenstaande moeders zeggen daarnaast dat hun kinderen op de eerste plaats komen, maar een scheiding is altijd in het nadeel van kinderen, tenzij er sprake is van geweld/misbruik. En de meeste scheidingen worden geinitieerd door vrouwen. Dus ze zetten kinderen dan helemaal niet op de eerste plaats.
Het daten met alleenstaande moeders raad ik niemand aan, tenzij je er misschien een eenmalig vertier bij zoekt (pump & dump).

Ik heb twee dates gehad met een mooie vrouw van achter in de 40. Ze had nog twee tienerkinderen en een uitwonende dochter. Afspraken werden elke keer weer afgezegt totdat ik een email van haar kreeg dat ze afzag van verder contact. Ik vind het nog steeds jammer want ik had echt een klik met haar. Mij vond ze blijkbaar niet zo belangrijk of ze kon misschien beter met een andere man.

Op datingsites hebben zelfs alleenstaande moeders met thuiswonende kinderen nog volop keus. Altijd wel iemand die nog niet beter weet en er intrapt.

Daten met alleenstaande moeders: Huge mistake!
Als het serieus wordt, en het gaat later uit, dan betaal jij voor andermans koters, want jij hebt haar kinderen als de jouwe geaccepteerd.

Ik had ook die kans. Gelukkig nooit gedaan.
Later zag ik haar in de stad met haar kindertjes.
4 liepen er achter haar aan (zoals de Daltons op volgorde gesorteerd), één lag er in de kinderwagen, en haar buik zag er ook alsof er een meloen onder zat.
Als ik er nu nog aan denk krijg ik nog een wee gevoel in mijn maag.
Voor haar ben je alleen een wandelende geldautomaat, en verder niks.

En waar vind je vrouwen van boven de 40 die studeren?
Vrouwen die studeren hebben hoge studieschulden, die jij af mag betalen als je relatie serieus wordt.
Zij heeft een studie kunstgeschiedenis, of genderstudies gedaan, dus verwacht niet dat je daarmee een baan vindt.

Ik had het over volwassen studerende kinderen die op kamers zitten zodat je er nauwelijks last van hebt. Geen kinderen die tussen je vriendin en jou komen staan.

Hoeveel vrouwen krijgen op zon jonge leeftijd kinderen?
Het betekent in ieder geval dat die vrouw nog harder op zoek is naar een beta-male-provider omdat ze nauwelijks de woonlasten zelf kan betalen, laat staan de studiekosten voor een of meerdere kinderen. Ik denk dan ook dat de vrouw die Johan ontmoette een kapitaalkrachtigere man tegenkwam en daarom het contact met hem verbrak.

Ik heb er ook een gekend. De dochter van mijn baas.
Wilde op haar 45e nog een kind, en dat moest en zou er komen.
Een vent was snel gevonden op internet.
2 maanden later waren ze getrouwd. Iedereen op het werk moest aanhoren hoe ze moeite deden om zwanger te worden, en hoe de dokters hun vertelden wanneer ze seks moesten hebben.
Toen dat niet lukte dook zij met een collega de koffer in.
Zij kreeg haar kind, en een jaar later een scheiding.
Nou, klaar ben je. Weer een alleenstaande moeder erbij.
Maar ik brand mijn fikken er niet aan.

Waarom échte vrouwen zonder mannen kunnen...
tinyurl. com/gpyqjvy (verwijder spatie)
Maar sites als POF groeien als paddestoelen.

Ik heb die link bekeken en herkende hem. Feministische propaganda die aangeeft dat vrouwen zonder mannen kunnen. Dat kunnen ze inderdaad heel goed. Totdat er een huis moet worden gekocht. Totdat de ober met de rekening komt. Totdat de band moet worden verwisseld. En last not least totdat er bij een scheiding moet worden afgerekend en de man helft van zijn bezit mag afstaan.
En nog steeds kiezen meer vrouwen dan mannen voor genderstudies met een slechter perspectief. Er staan gewoon gegevens die niet kloppen.

De hedendaagse vrouw is zo zelfstandig en geemancipeerd dat ze op een linkse partij stemt welke op haar beurt vrouwenquota probeert te werkstelligen die bedoeld zijn om meer vrouwen in hogere posities te krijgen.
Ik vraag me trouwens af hoeveel vrouwen er echt gelukkig zouden zijn als emancipatie eerlijk en consequent wordt doorgevoerd......Ik zie het daarom niet snel gebeuren. Op datingsites zijn de mannen ook nog steeds de initiatiefnemers.

Er is een dating-app, Bumble of zoiets, waar vrouwen het initiatief moeten nemen.
Ze zouden dan minder lastiggevallen worden door mannen. Blijkt dat ze het initiatief helemaal niet nemen.

Als vrouwen zo goed zijn in een bedrijf runnen, waarom moet het dan eerst opgebouwd worden door een man, waarna zij het overnemen?
Niemand houdt hen tegen een bedrijf te starten.
Vaak zijn ze er zo slecht in dat het bedrijf na een paar jaar failliet is.
Net zoals dat mediabedrijf waar alleen vrouwen werkten.

Op youtube hoor je ook veel van die verhalen.
Bijvoorbeeld dat ze wel voor gelijk loon zijn en zo, maar niet voor gelijk werk.
Moesten ze ploegen draaien, waren ze zo weg.
En maar jammeren dat ze minder verdienen.

Zijn er geen vrouwen hier die een weerwoord willen geven hier?

John, wat wil jij voor reactie dan?

Ik ben geloof ik een vrouwelijke versie van de MGTOW.
Vind mannen heel weinig aan en heb er mijn leven lang eigenlijk alleen last van gehad, met uitzondering van mijn vader.

Mannen op datingsites hebben minder succes omdat ze inderdaad lagere eisen stellen dan de vrouwen. Vergeet ook niet dat een flink deel van de mannen op datingsites, vooral de onbetaalde/minder serieuze sites gewoon getrouwd is. Dit creëert een kunstmatige onbalans.

Het gaat op die sites eigenlijk altijd uitsluitend om seks. Mijn datingervaringen vond ik daardoor heel bevreemdend en onaangenaam. Werkelijk niets van wie ik ben als persoon deed er iets toe, alleen of ik er goed genoeg uitzag om seks mee te hebben.

Ik heb een eigen huis en hoef geen kinderen. Waarom zou ik aan een man beginnen dan? Ook ik ben niet zo technisch, so what? Er zijn toch loodgieters en fietsenmakers. En ja dat zijn praktisch altijd mannen, maar ik betaal ze netjes voor hun diensten. Ik vind mannen best leuk en nuttig als loodgieter maar niet als mijn partner.

Verder vind ik het tekenend dat jij alleen iets wilt met een oudere vrouw van wie de kinderen op kamers wonen, zodat jij geen last van ze hebt. Jij doet nu precies hetzelfde als jij de vrouwen verwijt: je wilt beter worden van een relatie, gratis seks en geen gezeur aan je hoofd, en dat staat je vrij, maar vrouwen willen óók beter worden van een relatie. Pot verwijt ketel, dus. Als ik het financieel zwaar zou hebben, zou ik misschien ook meer reden hebben om een man te zoeken, want dan zou ik in elk geval enig nut zien in een relatie ..

Mannen die zeuren dat vrouwen hen niet moeten omdat ze niet rijk genoeg zijn of 'te aardig' zijn vaak helemaal niet aardig. Ze zijn verbitterd, berekenend en onaangenaam gezelschap. Geen enkele vrouw wordt er beter van om iets met hen aan te knopen, daarom blijven ze single.

@ Anna.
Hogere eisen betekent doorgaans minder succes.
Er zijn dan immers minder kandidaten die aan jouw eisen voldoen.
Hoe oud ben je eigenlijk?
Jongere vrouwen vinden doorgaans dat ze zonder man kunnen.
Ze hebben immers hun werk, en verdienen hun eigen geld.
Als het eigenlijk al te laat is willen ze kinderen, terwijl ze daarvoor wekelijks een ander vriendje hadden, en daar ook nog trots op zijn ook nog.
Dit wordt maatschappelijk ook als normaal gezien.
Als je geen werk hebt, dan kun je altijd terugvallen op de overheid, waar je een uitkering van krijgt.
Je bent min of meer met de overheid getrouwd.

Wat doet een relatie voor mannen? Wat hebben ze eraan?
Zouden mannen in een wereld zonder vrouwen kunnen leven, afgezien dat er geen kinderen meer komen? Denk het wel.
Een vrouw brengt een man alleen sex, en gezelschap.
De seksuele revolutie van de vorige eeuw, en het feminisme heeft niet alleen vrouwen bevrijd, maar ook mannen van hun plicht om voor vrouwen te zorgen.
Vrouwen voelde zich onderdrukt en misbruikt in een relatie, terwijl mannen de hele dag zwaar en vies werk deden, zodat vrouwen knus in hun huisje konden zitten.
Vrouwen wilden ook werken, maar niet het zware en vieze werk, maar in gebouwen met airconditioning, en eisen gelijke betaling.
Mannen hebben eigenlijk altijd het werk gedaan om het vrouwen naar de zin te maken, maar nooit was het goed.

Hoe dan ook: Als je in de dertig bent (alleenstaande moeder misschien), geen man in je leven hebt, dan gaat dit waarschijnlijk ook nooit meer gebeuren, hoe graag dat je ook wil.
Er is een vrouwelijke versie van MGTOW (WGTOW - Hoe origineel...).
Maar je hoort er nooit iets over.
Op dertigjarige leeftijd is het ook nog makkelijk, maar dat verandert als je ouder wordt.
Vrouwen denken ook dat ze op 60 jarige leeftijd nog net zo makkelijk een man kunnen krijgen als toen ze 20 waren, maar eigenlijk is het op 35 jarige leeftijd al voorbij.

Zou je werkelijk kunnen leven in een wereld zonder mannen, waar mannen werkelijk alles wat je vastpakt, en wat je buiten ziet (huizen, wegen), gemaakt hebben?
Zouden vrouwen werkelijk de huizen en wegen bouwen, en het zware werk doen?
Sommigen wel, maar dat zijn er maar een handvol.
Dus: Als échte WGTOW vraag je nooit de hulp van een man.
Je wisselt je eigen autowiel en motorolie.
Die zware doos draag je zelf de trap op, en als je ouder wordt, en je spieren worden zwakker, wat doorgaans zo is bij oudere vrouwen, dan nog kun je het alleen.

Als het tussen een man en een vrouw enkel om vriendschap zou gaan zonder seks kan een man net zo goed vriendschap sluiten met een man. Dit heeft nog als voordeel dat mannen elkaar beter begrijpen en dezelfde hobbies kunnen hebben. Je zoekt toch een vrouw zodat je ook seks kunt hebben? Vrouwen zoeken op datingsites vaak precies de man uit die al getrouwd is of een vaste relatie heeft. De serieuse mannen laten ze als oninteressant links liggen.


Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden