Oplichters

Oplichters

Na inschrijving een paar probleempjes gehad, maar deze werden direct verholpen. De service vond ik dus erg goed, totdat ik een klacht had. Het filter werkte niet en kon daardoor niet zien wie er lid waren. Een klacht ingediend, probleem zou opgelost worden. Helaas was dit niet zo. Wederom melding gemaakt, maar geen reactie meer gehad. Hierop aangegeven dat ik mijn geld terug wou, tot 3x toe, maar wederom geen reactie.
Ik wou daarna weer inloggen, maar kan dit nu niet meer!!! Geen toegang meer tot de site en mijn geld weg. Waar is het fatsoen om mij antwoord te geven? Mij uitsluiten van de site terwijl ik gewoon betaald heb???? ASOCIAAL!!!

Sterke punten
Goed in oplichten, geld ontvangen en uitsluiten van de site.

Zwakke punten
Reageren, goed fatsoen.

Bezoek KikMe Reviews over KikMe

2 reacties

Volgens mij is de site nep.
Een vrouw geeft aan dat ze wilt vreemdgaan op een forum.
Ze krijgt reacties van 11 mannen maar geeft geen antwoord terug op het forum.
De tekst van de advertentie vind ik ook verdacht.

Eigenlijk zou ik het niet moeten doen want ik heb een relatie. Maar als je een partner hebt die alleen maar de andere kant uitkijkt als je in een sexy setje voor zijn neus staat en liever een voetbalwedstrijd op tv kijkt, dan moet je toch wat doen? Dus zoek ik nu een stiekem avontuurtje, en als de situatie thuis niet verandert, kan het ook voor een langere termijn. Om seksloos te blijven, voel ik me toch nog veel te jong. Ik wil aangeraakt worden door mannelijke handen die me helemaal in extase brengen.

De site is zeker nep. Er zullen misschien echte vrouwen tussen zitten, maar er zijn haast geen (lees 1 A 2) die daadwerkelijk lid zijn. Ook is het raar dat er mannen vrienden worden met vrouwen die geen lid zijn.
Helaas heb ik de reviews niet gelezen, had ik wel moeten doen.

Bezoek KikMe Reviews over KikMe

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over KikMe
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden