HetGrandCafe - 3 Reviews

Last updated: 19 oktober 2017
HetGrandCafe Logo

50% aanbevolen, 3 Reviews

  1. HetGrandCafe informatie
  2. HetGrandCafe Reviews
  3. Schrijf ook een review over HetGrandCafe

Niet tevreden over HetGrandCafe? Probeer dan eens Lexa.

HetGrandCafe informatie

35+ers ontmoeten elkaar hier!

Een gast in HetGrandCafe legt gemakkelijk contact. Of het nu gaat om een spannende date, de liefde van je leven of iemand om elke week mee te gaan bowlen, in HetGrandCafe vind je altijd wel iemand. Nieuwsgierig? De deur staat altijd voor je open.

HetGrandCafe Details

Hits: 2814

URL: http://www.hetgrandcafe.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 3


Maak nu een gratis account aan op HetGrandCafe

HetGrandCafe Acties & Nieuws

  • 8 juli 2013 2 maanden gratis daten bij HetGrandCafe
    Vanaf vandaag biedt HetGrandCafe.nl weer gratis inschrijvingen aan haar bezoekers! Waar de kosten normaal € 7,50 per maand zijn betalen de leden nu de eerste 2 maanden helemaal niets. HetGrandCafe is een ontmoetingsplaats voor de man of vrouw van 35 + die op zoek is naar iemand voor vriendschap of liefde. Lees verder
  • 3 december 2012 2 maanden gratis daten bij HetGrandCafe.nl
    Wegens het succes van november heeft HetGrandCafe.nl haar actie verlengt tot en met 31 december! Iedereen die zich inschrijft in de maand december krijgt 2 maanden gratis lidmaatschap! HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een veilige thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe’s zorgen voor een unieke dating-experience op top locaties. Dating gebeurd dus niet alleen onl Lees verder
  • 25 oktober 2012 Herfstactie bij HetGrandCafe.nl
    HetGrandCafe.nl heeft voor de laatste dagen van oktober een speciale actie lopen. Een lidmaatschap kost voor 2 maanden slechts € 5,- per maand. Deze actie geldt voor iedereen die zich in oktober nog inschrijft bij HetGrandCafe.nl. HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een veilige thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe’s zorgen voor een unieke dating-experience op to Lees verder
  • 2 augustus 2012 Korting bij Het Grand Cafe
    Voor Het Grand Cafe is een kortingscode beschikbaar waarmee nieuwe leden ? 12,- korting ontvangen op een lidmaatschap van 2 maanden. Normaal betalen leden ? 7,50 per maand. De gehele maand augustus geldt een speciaal tarief van ? 5,- voor 2 maanden. Een korting van ? 10,- dus. En met gebruik van de kortingscode kost het lidmaatschap nu slechts ? 3,- voor twee maanden. Een korting van maar li Lees verder
  • 16 april 2012 2 maanden gratis HetGrandCafe
    Iedereen die zich in de maand april aanmeld op HetGrandCafe.nl krijgt de eerste 2 maanden een gratis premium lidmaatschap! Aarzel dus niet en schrijf je nu in! Lees verder
  • 14 december 2011 HetGrandCafe.nl steunt goed doel via Serious Request van 3FM
    Datingsite HetGrandCafe.nl is december gestart met een ludieke actie, waarbij ieder nieuw lid een euro doneert aan het glazen huis van Serious Request. Omdat HetGrandCafe.nl van origine een Leids bedrijf is, en het glazen huis dit jaar in Leiden staat, doen wij actief mee met deze actie. ?Dit is nog niet alles?, legt initiatiefnemer Rob Videler uit. ?Naast deze actie hebben we voor nieuwe leden te Lees verder
  • 10 november 2011 HetGrandCafe.nl voor maar 1 euro
    Alle bezoekers die zich in de maand november aanmelden bij HetGrandCafe.nl betalen de eerste maand slechts 1 euro in plaats van ?7,50! Lees verder

HetGrandCafe reviews (3):

HetGrandCafe - leuke site

0

Review:
Leuke site,
Niet zo massaal als de andere sites.
Verder is deze site ook betaalbaar.

Sterke punten:
kleinschalig
relatief goedkoop
duidelijk

Zwakke punten:
Heel soms zie je wat rare profielen

Lenny beveelt HetGrandCafe aan bij vrienden/bekenden

HetGrandCafe - adresgegevens??

0

Review:
al tijdens het aanmelden moet je persoonlijke gegevens, Naam (echte) adresgegevens, en verdere persoonlijke vragen. nog net je pincode niet..

Sterke punten:
niet kunnen ontdekken

Zwakke punten:
wat moeten jullie met mijn persoonlijke gegevens?

Daniel beveelt HetGrandCafe NIET aan bij vrienden/bekenden

HetGrandCafe - Leuk datingbureau

0

Review:
Het GrandCafé is zeker een aanrader voor andere singles. Op de site kan je andere singles zoeken en een berichtje sturen. Ook ben ik een keer naar een borrelavond van het GrandCafé geweest in Utrecht, leuk om al die singles in het echt te spreken! Voorlopig blijf ik nog wel even op zoek naar een partner.

Sterke punten:
Gemakkelijke site om met andere singles in contact te komen. Ook leuk om een keer singles in het echt te spreken.

Zwakke punten:
Zitten soms wat rare leden tussen.

Schrijf ook een review over HetGrandCafe

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou HetGrandCafe aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou HetGrandCafe aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek HetGrandCafe


Home » Algemene Datingsites » HetGrandCafe