misleiding

Wat doe je als hardwerkende man die weinig meer uitgaat en in weinig gelegenheden komt om vrouwen te ontmoeten? Je meldt je aan op een datingsite....

Ik dacht met mijn aanmelding op e-matching mn zoekgebied te vergroten en gelijkgestemden te ontmoeten.
Forget it!

Eenmaal betaald en aangemeld: maar heel weinig actieve vrouwelijke leden. Hiervan veel karig ingevulde profielen, profielen zonder foto, stomme teksten. Wel veel passief (gratis abonnementje) profielmeubilair.
Je zoekt je rot naar een beetje leuke vrouw (nee ik hoef geen fotomodel), maar wat blijkt: zo'n vrouw wordt al doodgegooid met allemaal berichten. Het is waarschijnlijk daarom dat de meesten al niet eens reageren, ik geef ze geen ongelijk. Zou ook nog kunnen dat de dames op vakantie zijn (want er wordt wat afgereisd zeg), maar je kan niet zien wanneer iemand voor het laatst online is. In ieder geval ben je binnen no-time door je matches heen en hou je 95% van je abonnement over, want zo snel heb je het daar gezien.

Als e-matching vooraf openheid van zaken had gegeven en vooraf inzichtelijk had gemaakt dat er in mijn leeftijdscategorie nauwelijks aanbod is, dan was ik er niet eens aan begonnen........

Het wordt hoog tijd dat dit soort sites gedwongen wordt om het aantal leden, uitgesplitst naar leeftijd, geslacht, regio, recent online, betalend/gratis, te publiceren op de site zodat je vooraf weet waar je aan begint.

Oja ik heb wel wat gedate, maar mijn hemel, wat hadden die vrouwen hun profiel bij elkaar gelogen. Hier kan de site natuurlijk niks aan doen.

De eigenaar heeft een geldkraantje dat altijd blijft lopen. Kapitaalkrachtige single mannen die blijven zoeken maar niet vinden.
Werk hier niet aan mee!!!

Sterke punten
de eigenaar hoeft weinig te doen om het geld te verkrijgen

Zwakke punten
valt weinig te daten en daar is een datingsite toch voor?

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

3 reacties

Op alle datingsites verzwijgen ze de m/v verhouding of geven ze een verkeerde m/v verhouding aan.Ze weten wel waarom.

Hi Gert
Ja vooral het liegen komt regelmatig voor , of het nu gaat over hun gewicht of hun baan , zijn daar maar erg weinig eerlijk over

Zie de aantallen zoals eerder vermeld in reviews, bijv. review 'hoog opgeleid en hoogbejaard'.
Hieruit wordt al snel duidelijk dat je hier als man letterlijk en figuurlijk weinig te zoeken hebt.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden