Misleiding

E-matching staat voor mij gelijk aan misleiding. Het is mij volkomen onduidelijk waarom er een mogelijkheid is ingebouwd om elke maand van nickname te wisselen. Dat werkt gesjoemel in de hand. Het is daarnaast mooi dat niet betalende inschrijvingen na 16 weken verwijderd worden. Het heeft wel als gevolg dat men zich gewoon weer opnieuw inschrijft. Dat is natuurlijk ook de bedoeling want op die manier kan E-matching schermen met het aantal nieuwe inschrijvingen, die eigenlijk helemaal geen nieuwe inschrijvingen zijn.

Ik ben ooit 3 maanden betalend lid geweest in het grijze verleden en heb heel even overwogen om daar nog eens een poging te wagen een leuke levenspartner te vinden, maar zie er toch maar vanaf. Heb me eerst gratis ingeschreven zoals gebruikelijk en even rondgekeken. Wat me opviel dat ik voor zeker 80% bekende gezichten zag van jaren geleden, dus weinig nieuws onder de zon. Wat me heel toevallig ook opviel is dat ik profielteksten zag die ik letterlijk ook op Relatieplanet heb gelezen alleen met totaal andere foto's erbij. Kan niet anders dan concluderen dat er veel gerommeld wordt op dating sites en dat je daar waarschijnlijk pas achter komt als het leed is geschied.

Ik laat deze beker aan me voorbij gaan.

Sterke punten
Heb er geen kunnen ontdekken, gewoon middelmaat.

Zwakke punten
Dat er geen enkel sterk punt is te vinden waardoor men zich onderscheid van andere dating sites.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

2 reacties

Op Knuz zaten ook veel leden die al jarenlang lid zijn.
Dan ben je niet op zoek en ben je uit verveling lid van een datingsite.

Recent een enquete ingevuld op e-matching en ook daar aangegeven dat het zeer hinderlijk is dat je en niet kunt zien of iemand recentelijk ingelogd is en niet kunt zien of je bericht gelezen is. Na een paar jaar actief te zijn op datingsites is mijn ervaring dat het rendement zeer laag is en dat je bij herhaling jaar in jaar uit dezelfde gezichten tegenkomt. Dat geld ook voor mezelf, maarja dames halen kennelijk voor normale mannen structureel de neus op. We maken teveel taalfouten, schrijven geen proza, rijden niet in een Bentley, hebben geen villa in Monaco en staan niet te springen om met een vrouw van 40plus nog kinderen te krijgen.

Wat een rare kerels zijn we toch.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden