Nep..?

Ik vertrouw deze site ook niet erg. Registreerde mij vorig jaar als niet betalend lid en kreeg ergens in november ofzo een berichtje van ene "Stuurboord". Was vergeten er wat mee te doen en pas in februari heb ik het weer opgepakt. Betalen kon niet via iDeal en dus moest gewoon zo overmaken naar idd Sisterpack (1 maand) en dan per mail doorgeven dat ik betaald had..(?). Ik kon nu op Stuurboord reageren en hebben een paar berichtjes uitgewisseld. In 1 berichtje heb ik mijn gewone mailadres doorgegeven maar hij bleef op de site reageren en zonder een reactie te geven op mijn mailadres....! Aan het eind van die betalende periode heb ik nog uitgelegd dat ik NIET ging verlengen, dat ik tot 2 maart kon reageren en daarna weer zou worden geblokkeerd. En ik heb mijn gewone mailadres nog een keer vermeld. Precies op 2 maart kwam er weer een berichtje binnen die ik natuurlijk niet meer kon openen....!
Mijn vermoeden is nu;
1. Ze lezen onze berichtjes en halen relevante info weg zoals andere mailadressen om te voorkomen dat leden meteen weg zijn.
2. De persoon die reageert op je profiel dient als een soort "lokeend" of "warmhoudplaatje"...;-) zullen we maar zeggen.
3. Een berichtje sturen precies op de datum van blokkering is wel opvallend duidelijk om je nieuwsgierigheid aan te wakkeren zodat je weer betalend lid wordt......!

KWALIJKE ZAAK! Ik zou het in ieder geval niet meer doen, er zijn nog genoeg alternatieven (zeddnet.com is helemaal gratis!)

Sterke punten
Vrij simpel in gebruik, misschien té simpel

Zwakke punten
Zie review.......!!

Bezoek DatingSpecials Reviews over DatingSpecials

2 reacties

dit klinkt inderdaad als onbetrouwbaar, dat soort praktijken zie je ook bij grote betaalde datingsites.
2 slechte reviews en dan vervolgens 2 beoordelingen/reacties van 1 persoon onder verschillende namen......... ?

Ik ben heel kort maar lid geweest via deze site dus kan er niet heel veel over zeggen. Maar die stuurboord bestaat wel echt, sterker ik ben nog met hem uitgeweest en hij was het toch echt. Ik heb geen idee of hij nog lid is van die site maar denk niet dat hij het op prijs zal stellen dat zijn naam wordt misbruikt nu.

Bezoek DatingSpecials Reviews over DatingSpecials

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DatingSpecials
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden