waardeloos

ronduit waardeloos als je blijkbaar niet zo knap bent als gulio iglesias kan je schrijven wat je wil zowel in je profiel of als eerste bericht.
ik vind persoonlijk dat je als dame op zijn mist een reactie kan geven en in het echte leven is die eerste zin ook niet altijd “origineel” wat willen juliie dan wel, of zijn jullie gewoon allemaal arrogant ook jullie staan hier niet voor niets op neem ik aan.
tevens betalen jullie er ook voor dus een beetje fatsoen mag wel denk ik.
ikzelf ben oprecht en ja ik ben helaas niet perfect maar jullie ook niet anders stond ik hier niet en jullie ook niet of wel?
vele mensen zetten erop ik zoek een aanvulling geen opvulling en al dat soort blabla ik word hier kotsmisselijk van tevens foto’s alsof jullie allemaal fotomodel zijn waardeloos laat je eens van je echte kant zien als je dat al durft…….

Bezoek DatingMeting Reviews over DatingMeting

reacties

Op datingsites ontvangen zelfs zeer middelmatige vrouwen een stortvloed aan reacties. Hierdoor waant men zichzelf als een filmster met navenante eisen en verwachtingspatroon. De knappe man waarvoor ze gaan blijkt een player of getrouwde man te zijn die haar na een avond weer dumpt. Daarom lees je in veel vrouwelijke profielen iets in de trend van ' geen one-night stand'. Gewone mannen zijn niet interessant genoeg.

Bezoek DatingMeting Reviews over DatingMeting

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DatingMeting
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden