Dating Startpagina

Overzicht van datingsites.

Dating Startpagina Reviews

  123-dating.nl

  hier klop niks als je iemand een mail stuurt krijg je er een terug wil je dan verder
  gaan krijg je gewoon geen antwoord meer.
  dit zijn grote oplichters trap er niet in op 123-dating.nl

  Sterke punten
  geen

  http://www.2datewomen.com

  Positief vind ik, dat deze site hele nieuwe ideen over daten heeft, waar ik mezelf erg in kan vinden. En dat je vooral jezelf kan blijven tijdens het daten, en hoe je jezelf kan verbeteren, niet alleen tijdens het daten, maar ook als mens.

  Zwakke punten
  De site gaat niet echt in op relaties, alleen op dating.

  Nooit thuis

  De beheerder/ster/ van dating.startpagina.nl is NOOIT 'thuis'.... Te snobistische pagina.... Wie zijn ZIJ dan?

  Sterke punten
  Layout is ok

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid

  Deze Phillipe is toevallig wel de grote boef die woekerprijzen vraagt voor de advertentie op de dating.startpagina. Ik zal binnenkort wat info over deze heer en zijn bedrijf plaatsen op dit forum. Eens kijken wie hier een oplichter is. (Word vervolgd)

  Deze Phillipe is toevallig wel de grote boef die woekerprijzen vraagt voor de advertentie op de dating.startpagina. Ik zal binnenkort wat info over deze heer en zijn bedrijf plaatsen op dit forum. Eens kijken wie hier een oplichter is. (Word vervolgd)

  Als men ook reviews over de zeer grote oplichter Karel van H kan schrijven over zijn dating websites dan zou dat een zeer grote aanvulling zijn voor DatingWebsites.nl
  Enkele fake-datingwebsites van deze zeer grote oplichters zijn:
  www.datecontact.com
  www.vrijgezellen.org
  www.eerlijkdaten.com
  www.priveadressen.org
  www.easydate.tv

  Als je die man reviews laat schrijven, dan zakt het niveau van jouw forum. Dat wil toch niemand?
  Jouw bezoekers zijn op zoek naar eerlijke reviews om te voorkomen dat ze bedonderd worden. Jij laat een bekende oplichter jouw bezoekers voorlichten???

  Iedereen mag hier reviews schrijven.

  Ik zal de sites van Karel van H eens opzoeken en op de site zetten dat mensen ook daarover kunnen discusseren.

  Ik vind het onbegrijpelijk dat iemand als deze Karel van H. hier ongegeneerd kritiek kan leveren op anderen, terwijl hij zelf te boek gaat als de grootste oplichter van het internet.

  Ik denk dat hij beter zijn tijd kan besteden om excuusmails te versturen aan de duizenden mensen die hij gedupeerd heeft ipv hier mensen lastig te vallen.

  Een vraag aan de moderator van dit forum: Waarom laten jullie dit soort lieden toe op dit forum? Open liever een review over de websites van Karel van H.

  Het laatste nieuws is dat niet de webmaster maar een extern bureau uit Utrecht advertentie ruimte verkoopt van Startpagina. Deze lamlullen snappen niks van Internet en ruiken alleen maar geld. Vandaar dat linken naar Dating vrijwel niet mogelijk is. En inderdaad zij vragen 600 euries voor een linkje per maand. Ik zou zeggen zet ze samen op een houtvlot en afduwen die handel. Ik plaats mn linkjes wel ergens anders, waar ik wel gewaardeerd word.

  - aangepast door moderator -

  Ik de links even geteld. Er staan maar 71 links op.
  Waarvan zelfs 14% linkt naar activiteitenclubs, ook 14% naar internationale dating en 11% naar gespecialiseerde dating. Dat is totaal al 39% links naar sites waar je niet veel aan hebt. Je zoekt in een date in Nederland en daarvan worden maar 11 links getoond (15%) en voor die datingsites moet allemaal betaald worden. Helaas ontbreken de vele gratis datingsites. Er worden maar 2 links getoond. Ik ben het met iedereen eens dat dit diep triest te noemen is!!!
  Mijn conclusie over deze startpagina is dan ook dat het een zeer slechte startpagina voor dating is. Het is logisch dat de bezoekersaantallen van deze pagina naar beneden blijven gaan.
  Ik lees dat de beheerder een arrogante klootzak is van deze pagina. Dat de beheerde niet meer links op de pagina plaatst is inderdaad zeer dom en dat de beheerder geen linkruil aangaat met andere dating websites is nog dommer. Op die manier stuur je meer bezoekers naar je pagina, dus ook meer inkomsten. De beheerder is nu bezig zijn eigen graf te graven.

  Dating.startpagina.nl is de slechte dating startpagina van Nederland: DE FIK ERIN!!!!

  600 Euro voor een link per maand? Wat ongelooflijk veel geld voor zo weinig bezoekersaantallen!!!
  Dat de beheerder van die pagina een hele slechte naam heeft is bij mij ook bekend. Van alle dochterspagina's van startpagina.nl is dating.startpagina.nl de enige met die zo weinig links toont! Het is inderdaad logisch dat de bezoekersaantallen zeer snel dalen omdat de pagina zo weinig links te bieden heeft. Vooral de rubriek gratis dating staan maar 2 links. Dat is echt diep triest te noemen.

  600 euries voor en linkje per maand!!!! Dat is wat ze vragen, ik zou zeggen opdoeken die hele zooi op een grote hoop en de fik erin.

  Wim

  Is idd een slechte startpagina.

  Hij wil deze website (DatingWebsites.nl) niet eens opnemen.

  Sommige startpagina beheerders denken echt alleen maar aan geld :(

  Ik heb ook wel eens een datingsite aangemeld voor dating.startpagina.nl
  De beheerder is een zeer arrogant persoon en staat niet open voor een linkruil.

  Het klopt dat het geen enkele zin heeft om een datingsite aan te melden voor dating.pagina.nl want de beheerder zal je datingsite niet plaatsen (geen enkele discussie mogelijk). De beheerder gooit hiermee zijn eigen glazen in want op dating.pagina.nl staan zo weinig links dat het inderdaad voor de bezoekers zeer weinig te bieden heeft. De bezoekersaantallen waren vroeger 4.000 bezoekers per dag. Momenteel heeft dating.pagina.nl nog maar 600 bezoekers per dag en het aantal bezoekers blijft steeds verder dalen. Zie http://www.webstats4u.com/s?interval=day_permonth&tab=1&link=2&id=603221
  Maar dat de bezoekersaantallen zo snel dalen is nogal logisch als je aan bezoekers een startpagina toont met zeer weinig links.
  Het is jammer dat de beheerder van dating.pagina.nl van een goedlopende startpagina van 4.000 bezoekers per dag er zo'n zooitje van heeft gemaakt door zo weinig links op te nemen en geen linkruil met andere dating-webmasters wil aangaan.

  Idd een erg slechte startpaginamet weinig relevante links en een nogal norse webmaster die niet openstaat voor nieuwe websites uit nederland, jammer!

  Zeer slechte startpagina! Er staan erg weinig links op en deze pagina heeft hierdoor zeer einig te bieden. Is ook erg internationaal gericht met veel internationale sites waar je niks aan hebt want je zoekt het liefst een partner in Nederland. Onder het kopje "Nederland gratis" staan maar 2 gratis datingsites waarvan 1 zelfs erotische advertenties laat zien. Kortom: dit is één van de slechste startpagina's die er is voor dating.

Bezoek Dating Startpagina

Schrijf je eigen review