Duur?

Ik ben mij aan t oriënteren. Ja je bent gauw 1000,-- per jaar kwijt. Desondanks ga ik Datefor2 verder onderzoeken en mij wellicht ook aanmelden. 1000,-- staat niet in verhouding tot het (weer) hebben van een mooie relatie. Betaal daarvoor vandaag nog het dubbele.

Bezoek DateFor2 Reviews over DateFor2

2 reacties

Als je je gezonde verstand gebruikt dan kom je tot de conclusie dat er maar heel weinig mensen bereid zijn om duizend euro of meer te betalen voor een relatiebureau. Je zult bij een relatiebureau het klantenbestand nooit mogen inzien, want dan zal je zeker niet betalen. De positieve reviews in de categorie Relatiebemiddeling, zijn door medewerkers geschreven of het zijn toevalstreffers of geluksvogels. Lees op je gemak alle reviews door en trek dan je eigen conclusie.

Ik vind een bedrag van 1200 euro en dan een telefoontje per maand voor een mogelijke date wel erg duur. Dat komt neer op honderd euro voor een mogelijke match. In de negatieve reviews lees ik vaak dat men soms niet of nauwelijks gebeld wordt. Soms krijgt een dame drie dates en alle drie de heren passen helemaal niet bij haar. Ze heeft 1500 euro betaald zonder resultaat, ze had er spijt van en had liever van dat geld op vakantie gegaan.

Nog iets over alle relatiebemiddelingsbureau

Waarom passen ze het 'boter bij de vis' principe niet toe? Je betaald pas als ze iemand hebben die bij jou past en ook andersom?

Denk daar maar eens over na.

Bezoek DateFor2 Reviews over DateFor2

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DateFor2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden